Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

3.Honda Motosiklet Günleri'ne davetlisiniz

Honda Motosiklet Günleri’nin üçüncüsü 10 – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Honda Motosiklet Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Honda’...

Honda Motosiklet Günleri’nin üçüncüsü 10 – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Honda Motosiklet Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Honda’nın farklı segmentlerden oluşan geniş ürün gamının ve yeni modellerinin sergileneceği etkinlikte her yaştan motosiklet severin keyifli vakit geçirebileceği aktiviteler, influencerlar ile söyleşiler, yarışmalar, seminerler ve test sürüşleri olacak.



 
Hem yetişkinler hem de çocuklar için etkinliklerin gerçekleştirileceği Honda Motosiklet Günleri’ne: 10 – 11 – 12 Mayıs 2024 tarihlerinde  Honda Türkiye Motosiklet Gelişim Merkezi, Başıbüyük Mahallesi, Beyzade Sokak, Numara: 12-A, Maltepe – İstanbul 
 
Honda’nın farklı segmentlerdeki motosiklet modelleri ile test sürüşüne katılmak isteyenlerin hondamotosikletgunleri.com adresinden randevu oluşturması gerekmektedir. Web sitesi üzerinden oluşturulan davetiye kodu ile etkinliğe katılım ücretsizdir.

Hiç yorum yok