Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dacia simdi al temmuz 2024te öde kampanyası

Aralık’ta Dacia alanlar, kredi taksiti ödemelerini 6 ay erteleme fırsatından yararlanacaktır.    Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumu...

Aralık’ta Dacia alanlar, kredi taksiti ödemelerini 6 ay erteleme fırsatından yararlanacaktır. 
 

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Dacia modellerinin perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için %3,79’dan başlayan faiz oranları sunulmaktadır. 


 
Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. 
 
ayrıca, satinal.dacia.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Dacia Finans’tan kullanılan tüketici kredilerinde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. 
 
Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.12.2023 tarihine kadar satinal.dacia.com.tr’de geçerlidir. Ayrıntılı bilgi 444 66 22 ve satinal.dacia.com.tr’de.
 
daha fazla detay dacia web sitesi ve dacia yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok