Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lassa'dan Sağlam Yaz Kampanyası 4 Al 3 Öde

15 Nisan - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yapacağınız Lassa markalı yaz ve 4 mevsim lastik alımlarınızda 4 alın 3 ödeyin!   lassa 4 Al 3...

15 Nisan - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yapacağınız Lassa markalı yaz ve 4 mevsim lastik alımlarınızda 4 alın 3 ödeyin! 

lassa 4 Al 3 Öde kampanyası 15 Nisan - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak 17.5 jant lastikler hariç, LASSA markalı otomobil, 4x4 (SUV) ya da hafif ticari grubu yaz ve 4 mevsim lastik alımlarında geçerli olacaktır. 



 
lassa Kampanyası sadece lastik alımlarında geçerlidir ve tavsiye edilen liste fiyatı üzerinden yapılmaktadır. Kampanyalı fiyat, 4 lastik alımında geçerli olan birim fiyattır. 
 
30 Haziran 2023 tarihine kadar World üyesi Lassa bayilerinden yapılacak lastik alışverişlerinde 8 taksit imkânı sunulacaktır. 
 
Bireysel Worldcard’lar ile yapılacak 300 TL ve üzeri 3-7 taksitli işlemlerde +5 ek taksit, Ticari Worldcard’lar ile yapılacak 300 TL ve üzeri 3-8 taksitli işlemlerde +4 ek taksit geçerli olacaktır. Kampanya sadece lastik alımlarında geçerlidir. 
 
Kampanyaya World eko haricindeki tüm Yapı Kredi bireysel ve ticari kredi kartları, Vakıfbank bireysel Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar dahildir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. 
 
Kampanya, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş.’ye ait yetkili satış noktalarında ve fiyat listelerinde belirtilen ürün kodlarında geçerlidir. Kampanyadan yalnızca perakende olarak alım yapan müşterilerimiz yararlanabilir. 
 
Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakları saklıdır. Ayrıntılı bilgi için 0 850 210 13 00’i arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok