Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Eurorepar Car Service’den 1.799 TL’den Başlayan Fiyatlarla Periyodik Bakım Kampanyası

Stellantis çatısı altında yer alan, her marka araca bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ...

Stellantis çatısı altında yer alan, her marka araca bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte uzun yol hazırlığı yapanlar için çok avantajlı periyodik bakım kampanyasını devreye aldı.
 

Türkiye çapındaki 150’ye yakın güvenilir servis ağıyla hizmet veren Eurorepar Car Service, her marka ve modelden araca, “Yaz Bakım Paketi ile Paranız Cebinizde, Eurorepar ile Aracınız Güvende” kampanyası kapsamında, 1.799 TL’den başlayan fiyatlarla periyodik bakım işlemi sunuyor. 


 
Bakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteren bir anlayışla faaliyet gösteren Eurorepar Car Service, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, aracını yaza hazırlamak ve güvenle yola çıkmak isteyenlere yönelik yeni periyodik bakım kampanyasını açıkladı.
 
 “Yaz Bakım Paketi ile Paranız Cebinizde, Eurorepar ile Aracınız Güvende” kampanyası kapsamında, her marka ve modelden araca, Türkiye’nin dört bir yanındaki 150’ye yakın Eurorepar Car Service hizmet noktalarında, 1.799 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla periyodik bakım hizmeti sunuluyor. 
 
Ayrıca Eurorepar Car Service, hizmetlerini 2 yıl parça ve işçilik garantisiyle destekliyor. Araç sahipleri 1.799 TL’den başlayan periyodik bakım fiyatlarından yararlanmak için www.eurorepar.com.tr adresinden servis randevusu oluşturarak kazançlı çıkabiliyor. 
 
Araç üreticisi markaların tavsiyelerine uygun bir şekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarındaki periyodik bakım hizmetinden faydalanmak isteyenler, haftanın her günü, 24 saat online randevu alabiliyorlar. 
 
Her periyodik bakımda motor yağı ve filtrelerin değişmesine dikkat eden Eurorepar Car Service, eğer aracın üretici garantisi devam ediyorsa, garantinin bozulmaması için ilgili standartlara da uyum göstererek bakım hizmetini sunuyor. 
 
Eurorepar hizmet noktalarında genel olarak; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren işlemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka aracın doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor.  
 
Araç Bakımının Önemi 
Her araç, kullanım süresi boyunca düzenli bakıma ihtiyaç duyuyor. Aracın kullanım kılavuzu ve garanti bakım kitapçığında, yine aracın kullanım süresi boyunca hangi km aralıklarında nasıl işlemler yaptırılması gerektiği belirtilmekte. 
 
Örneğin, 15.000 km bakımında bujilerin değişimi veya yakıt filtresinin kontrolü gerekebiliyor. Eurorepar Car Service, araca özel bakım işlemlerinin doğru zamanda ve doğru şekilde yapılmasına özen gösteriyor.
 
 Her bakımda motor yağını ve gerekli filtreleri değiştiriyor ve varsa bunun dışında yapılmasını önerdiği işlemleri araç sahipleri ile paylaşıyor. Aracın garantisi devam ediyorsa, garantisinin bozulmaması için üretici standartlarına uyuyor. 
 
Aracın markası ne olursa olsun, her Eurorepar Car Service noktasında son teknoloji ve her markaya uygun arıza teşhis cihazlarıyla hizmet veriyor. Bu sayede aracın problemlerini en doğru şekilde tespit ederken aracın ihtiyaç duyduğu çözümleri uyguluyor.

Hiç yorum yok