Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bonus ile Petrol Ofisi’nde 70 TL’ye Varan Bonus

01 Nisan-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında “BONUS üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 kez 250 TL ve üzeri ak...

01 Nisan-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında “BONUS üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 kez 250 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamasına 70 TL’ye varan Bonus Hediye! 
 

1 Nisan – 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde, 4 kez 250 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamasına SMS ile katılan kart sahiplerine 50 TL, BonusFlaş uygulaması üzerinden katılan kart sahiplerine ise 60 TL, 


 
BonusFlaş uygulaması üzerinden Garanti POS uygulamalarında mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 250 TL ve üzeri alışverişe ekstra 10 TL , toplam 70 TL’ye varan Bonus 
 
Kampanya 1 Nisan 2023 – 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir. Kampanyada yapılan 4 defa 250 TL ve üzeri işlemler sms ile katılımda 50 TL bonus / indirim kazanacaktır. Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığı ile katılan kart sahipleri 60 TL bonus kazanacaktır. 
 
Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 250 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır. 
 
SMS ile katılanlar en fazla 50 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 60 TL bonus kazanabilir. BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 250 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde ekstra 10 TL bonus verilecektir. 
 
Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır. Kampanyada katılım sonrasında yapılan alışverişler dikkate alınacaktır. Ekstra 10 TL bonus kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarında ödeme BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak tamamlanmalıdır. 
 
Mobil ödeme veya QR kod kampanyası müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 10 TL bonus kazanabilir. İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır. 
 
Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan 4 defa 250 TL ve üzeri işlemlerde sms ile katılıma 50 TL bonus, BonusFlaş ile katılıma 60 TL bonus verilecek kampanya ile birleştirilebilir. 
 
250 TL lik harcamalardan yapılacak ilk BonusFlaş’tan mobil ödeme veya QR ile ödemeye ekstra 10 TL bonus kazanılacak olup, toplamda en fazla 70 TL ye kadar bonus kazanılabilir. 
 
Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilebilir, ek kart dahildir. Mobil veya QR ile ödeme kampanyasından yararlanmak için 60 TL bonus kampanyasından bağımsız olarak BonusFlaş üzerinden “Mobil veya QR ile ödemeye özel ekstra 10 tl bonus” kampanyasında “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır. 
 
ayrıntılı bilgi bonus web sitesi petrol ofisi akaryakıt istasyonlarında

Hiç yorum yok