Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Tosfed Simülatör TIR'ı, Deprem Bölgesindeki Çocuklar İçin Yola Çıkıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ( TOSFED ) tarafından, deprem bölgesindeki çocuklarımız için özel olarak hazırlanan yarış simülasyon v...

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, deprem bölgesindeki çocuklarımız için özel olarak hazırlanan yarış simülasyon ve eğitim tırı, #HayataDeğerKatar sloganıyla Yatırım Finansman ana sponsorluğunda yola çıkıyor. 
 

Yaklaşık bir buçuk ay boyunca depremden etkilenen 11 ildeki çocuklarımıza ulaşacak olan projede, depremzede çocuklarımızın rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunulması amaçlanıyor.
 


TOSFED, geçtiğimiz yıl Mobil Eğitim Simülatörü projesiyle Anadolu’daki 58 ili ziyaret ederek yaklaşık 17.500 ilköğretim öğrencisine yarış simülasyonu deneyimi yaşatmıştı. 
 
Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından depremzede çocuklarımıza ulaşmayı hedefleyen TOSFED, bu kez ilk ve ortaokul seviyesindeki çocuklara simülatör deneyiminin yanı sıra, pedagoglar ve canlı maskot figür eşliğinde aktiviteler gerçekleştirerek kitaplar dağıtılacak. 
 
TOSFED Başkan Vekili Nisa Ersoy, resmi makamlar ile koordine olarak 11 ildeki çadır veya konteyner kentler ve okulları ziyaret edecek proje hakkında "Federasyonumuzun düzenli olarak yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, deprem bölgesindeki çocuklarımıza ulaşacağımız yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyoruz. 
 
Geçtiğimiz sene Anadolu’da yürüttüğümüz projede edindiğimiz deneyimi, çocuklarımıza yansıtacağımız ve tek amacı bölgedeki çocuklarımızın yüzünü güldürmek olan böylesine anlamlı bir projeye büyük destek vererek, bizimle beraber yola çıkan Yatırım Finansman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz." açıklamasını yaptı. 
 
 Yatırım Finansman Menkul Değerler Genel Müdürü Eralp Arslankurt ise projeyi "Türkiye’nin ilk aracı kurumu olarak yaşadığımız deprem felaketinin ilk anından itibaren bölgeye sürekli desteğimizi sürdürüyoruz. 
 
TOSFED ile birlikte bu projenin temellerini atarken deprem bölgesindeki çocuklarımıza ulaşmanın ve onların yüzünü bir nebze güldürebilecek olmanın büyük heyecanını taşıyoruz." sözleriyle değerlendirdi. 
 
İletişim ajansı olarak De Marke’nin, simülatör tedarikçisi olarak Apex Racing’in katkıda bulunacağı Mobil Eğitim Simülatörü projesi, 8 Mayıs tarihinden itibaren sırasıyla Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Elazığ illerini ziyaret edecek.

Hiç yorum yok