Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Otopratik markalı ürünlerde artık Silecekde var

Brisa’nın hızlı bakım servisi markası Otopratik, yedek parça ve oto bakım ürünlerinin yer aldığı geniş ürün portfolyosuna araç sileceğini de...

Brisa’nın hızlı bakım servisi markası Otopratik, yedek parça ve oto bakım ürünlerinin yer aldığı geniş ürün portfolyosuna araç sileceğini de dahil etti. 
 

Güvenli ve konforlu bir sürüş için kilit rol oynayan silecekler, Türkiye’deki tüm Otopratik noktalarında satışa çıktı. Bridgestone ve Sabancı Holding iştiraki ve Türkiye lastik pazarı lideri olan Brisa, araç sahipleri için güçlü çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 
 


2022’nin ilk çeyreğinde Arvento Mobil Sistemlerini bünyesine katarak lastiğin ötesinde çözümlerine hız kazandıran ve mobilitenin lideriğini üstlenen Brisa, hızlı bakım servis zinciri Otopratik’te ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 
 
Periyodik bakım, fren balatası ve disk değişimi, lastik, jant, akü satış ve hizmeti, ön düzen bakımı, klima gazı dolumu, amortisör değişimi gibi temel bakım hizmetleri veren Otopratik, son olarak Otopratik markalı ürün ailesine araç sileceğini dahil etti. 
 
350mm, 400mm, 450mm, 500mm, 550mm, 600mm, 650mm, 700mm ebatlarında satışa çıkan muz tipi silecekler multi adaptörlü olma özelliği taşıyor. 
 
Yüksek hız ve sert hava koşullarında optimum silme sağlayan aerodinamik tasarıma sahip Otopratik marka silecekler, %100 doğal kauçuktan imal ediliyor ve soğukta sertleşmiyor. Bu sayede sürücüler için mükemmel görüş imkanı sağlayarak sürüş güvenliğini doğrudan etkiliyor. 
 
2018 yılında akü ile başlayan; filtre, antifriz ve cam suyu ile genişlemeye devam eden, en son olarak bakım ürünleri, fren balata temizleyici, klima koku giderici, motor temizleyici, çok amaçlı bakım, pas sökücü spreylerin de eklenmesiyle büyüyen Otopratik markalı ürün sayısı silecek ürün grubunun da aileye dahil olması ile birlikte toplamda 109’a çıktı. 
 
 47 şehirde 90 noktada profesyonel araç bakım hizmeti veren Otopratik’in Türkiye’deki tüm noktalarından kolaylıkla temin edilebilen silecekler, güvenli sürüş için büyük önem taşıyor

Hiç yorum yok