Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Araç çağırma uygulaması inDrive hizmet ücreti almayı erteledi

ABD merkezli araç çağırma uygulaması inDrive, Kasım 2023 tarihine kadar sürücülerden hizmet bedeli almayacağını duyurdu.    2022 sonbaharın...

ABD merkezli araç çağırma uygulaması inDrive, Kasım 2023 tarihine kadar sürücülerden hizmet bedeli almayacağını duyurdu. 
 

2022 sonbaharında araç çağırma hizmeti olarak İstanbul’da kullanıma sunulan inDrive yaşanan deprem felaketinin ardından hizmet ücreti almayı ertelediğini açıkladı. 
 


inDrive Temsilcisi Maxim Osipov yaptığı açıklamada, “inDrive olarak depremden zarar gören ailelere başsağlığı diliyoruz. Türk halkıyla birlikte yas tutuyoruz, facianın kurbanlarına güç ve sabır diliyoruz. inDrive olarak bu süreçte yardım etmekten başka bir şey yapamayız” dedi. 
 
 Yaşanan deprem felaketinin ardından Kızılay’a bağış yapan inDrive, gıda, hijyen ve barınma ihtiyaçları için destek verdi. 47 ülke ve 700’den fazla şehirde hizmet veren uygulama depremzedeler için dünya çapında yardım toplamaya devam ediyor. 
 
Tüm dünyada kullanıcılar inDrive uygulamasını kullanırken Kızılay, Ahbap veya Dünya İnsani Dayanışma Derneği’ne bağışta bulunabiliyor. Araç çağırma dışında kurye özelliğini de ekleyen inDrive her geçen gün hizmetlerini artırmaya devam ediyor. 
 
inDrive hakkında 
 
inDrive, merkezi Mountain View, California'da bulunan küresel bir mobilite ve kentsel hizmetler platformudur. 150 milyondan fazla indirme ile inDrive, dünyada en çok indirilen ikinci mobilite uygulamasıdır. 
 
Araç çağırmaya ek olarak inDrive, şehirlerarası ulaşım, kargo ve yük teslimatı, görev yardımı, teslimat ve iş arama dahil olmak üzere çok sayıda özelliği bir arada sunar. Uygulama halihazırda 47 ülke ve 700’den fazla şehirde faaliyet gösteriyor.

Hiç yorum yok