Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Akaryakıt Harcamalarınıza Özel 100 TL ParafPara

1 Nisan - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak 300 TL...

1 Nisan - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak 300 TL ve üzeri beşinci harcamaya 100 TL ParafPara verilecektir. 
 

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden YAKIT yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir. 


 
Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. 
 
Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. 
 
Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir. 
 
Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir. Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
 
Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir. Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir. 
 
Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir. Parafree, Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 
 
Ayrıntılı bilgi paraf web sitesi ve anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında

Hiç yorum yok