Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Klasik Araç Müzayedesi’ne Yoğun İlgi

İkinci el otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren 2plan, “Klasik Araç Müzayedesi” gerçekleştirdi.    2plan tarafından geçtiğimiz aylarda h...

İkinci el otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren 2plan, “Klasik Araç Müzayedesi” gerçekleştirdi. 
 

2plan tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan benzersiz “Terminal” konseptinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen müzayedede kıyasıya bir rekabet yaşandı.


 
1 saat süren açık artırmanın sonunda toplam satış değeri yaklaşık 10 milyon TL’yi bulan klasik araçlar yeni sahipleri ile buluştu. 
 
 Yaklaşık 200’den fazla klasik otomobil tutkununun katılımıyla gerçekleştirilen müzayedede, 1953-1999 model yılı arasında değişen toplam 26 klasik araç satışa çıktı. 
 
Müzayede kapsamında 1956 model Chevrolet Corvette 2,5 milyon TL’den, 1964 model Mercedes-Benz SL 230 2,5 milyon TL’den, 1982 model Alfa Romeo Spider 1 milyon 100 bin TL’den, 1973 model Jaguar E-TYPE ise 3 milyon 650 bin TL’den alıcı buldu.  
 
“Terminal” ile İkinci El’de Yeni Bir Soluk 
2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, “Otomotiv merkezi olarak konumlandırdığımız 2plan Terminal’de açık artırma konseptlerine bir yenisini daha ekledik. 
 
Müzayedede kıyasıya bir rekabet vardı. Özellikle son kullanıcıların yoğun talep göstermesi bizi mutlu etti. Yenilikçi açık artırma sistemlerine devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok