Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan sahiplerine özel servis kampanyaları

Nissan Türkiye, satış sonrası kampanyalarıyla Nissan sahipleri için Şubat ayında da avantajlarını sürdürüyor.    Nissan servisleri, Online ...

Nissan Türkiye, satış sonrası kampanyalarıyla Nissan sahipleri için Şubat ayında da avantajlarını sürdürüyor. 

 

Nissan servisleri, Online Servis Randevusu kampanyasının yanı sıra 3 ve 5 yaşının üzerindeki Nissan araçlar için avantajlı bakım paketleri sunuyor.  
 

Online Servis Randevusu ile avantajlı fiyatlar 

 


 Online Servis Randevusu Kampanyası kapsamında Nissan, garantisi devam eden araçlara Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya https://www.nissan.com.tr/servis-randevusu.html adresinden alınan online servis randevularında, kampanya süresince periyodik bakım hizmetlerinde değişimi sağlanan orijinal yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve yakıt filtresinde %10 indirim fırsatı sunuyor.
 

 3 ve 5 yaş üzeri Nissan araçlara avantajlı bakım paketleri

 
Nissan Yetkili Servisleri’nde, 3 yaş üzeri Nissan araçlara özel 1.799 TL’den başlayan avantajlı bakım paketleri, 5 yaş üzeri Nissan araçlara özel ise 1.449 TL’den başlayan yağ bakım paketleri sunuluyor. 
 
Kampanya, 1 Şubat – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılan Nissan Yetkili Servisleri’nde 3 ve 5 yaşının üstündeki araçlar için geçerli olacak. Kampanyalar hakkında detaylı bilgi için Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya www.nissan.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok