Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

lassa'dan her 500 TL'lik alışverişe 100 TL indirim

lassa'dan her 500 TL'lik alışverişe 100 TL indirim,Kampanya 07 Kasım 2022 - 31 Ocak 2023  tarihleri arasında, 17.5 jant lastikler ha...

lassa'dan her 500 TL'lik alışverişe 100 TL indirim,Kampanya 07 Kasım 2022 - 31 Ocak 2023  tarihleri arasında, 17.5 jant lastikler hariç Lassa markalı Kış ve Dört Mevsim lastiklerde geçerlidir. 
 

Yapı Kredi Katılım Koşulları World'e özel Lassa'da 8 Taksit Fırsatı! 31 Ocak 2023 tarihine kadar World üyesi Lassa bayilerinden yapılacak lastik alışverişlerinde 8 taksit imkanı sunulacaktır. 
 
Kampanya sadece lastik alımlarında geçerlidir. Kampanyaya Worldeko haricindeki tüm Yapı Kredi bireysel ve ticari kredi kartları, Vakıfbank Worldcard'lar, Albaraka Worldcard'lar, Anadolubank Worldcard'lar dahildir.Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
 


Lassa 17 Jant ve Üstü Lastik Sigortası Lassa 17 Jant ve Üstü Lastik Sigortası Nedir? 
 
Yoldan kaynaklı hasarla karşılaşıldığında hasarlı lastiğin yenisiyle ücretsiz bir şekilde değiştirilmesidir. 
 
Kampanya; ruhsattaki araç cinsinde binek otomobil ve arazi taşıtı (4x4 SUV) yazan bireysel müşteriler için geçerlidir. Ruhsattaki araç cinsinde; panelvan, minibüs, kamyonet yazan araçlar kampanya kapsamına girmez.
 
01 Nisan 2022 - 01 Nisan 2023 tarihleri arasında Yetkili Bayi, Lastiğim veya Yetkili Otomotiv Plazalarından en az 4 adet Lassa marka; 17 jant ve üzeri binek, ya da 16 jant ve üzeri 4X4 lastik satın alan özel araç sahipleri yararlanabilir. 
 
Fatura tarihinden itibaren 15 gün içinde lassa.com.tr web sitesindeki kampanyalar bölümünden kayıt işlemi yapılır. Kayıt işleminin ardından, yapılacak kontrole göre üyelik bilgileri onaylanırsa, müşterinin kayıtlı cep telefonuna “Üyelik Numarası” SMS ile gönderilir ve bu numara ile uygulamadan yararlanılabilir. 
 
Hasar kaydı sırasında üyelik numaranızı paylaşmanız gerekmektedir. Yapılan kayıt ve üyelik durumunu üyelik numarası veya plakayla lassa.com.tr web sitesindeki kampanyalar bölümünden kontrol edebilirsiniz. 
 
Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakları saklıdır.

Hiç yorum yok