Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan sahiplerini sevindiren servis kampanyaları devam ediyor

Nissan Türkiye, satış sonrası kampanyalarıyla Nissan sahipleri için Kasım ayında da avantajlarını sürdürüyor. Online Servis Randevusu kampan...

Nissan Türkiye, satış sonrası kampanyalarıyla Nissan sahipleri için Kasım ayında da avantajlarını sürdürüyor.

Online Servis Randevusu kampanyasının yanı sıra 3 ve 5 yaşının üzerindeki Nissan araçlar için avantajlı bakım paketleri sunuyor.  
 


Nissan Online Servis Randevusuyla %10 indirim 
 
Online Servis Randevusu Kampanyası kapsamında Nissan, periyodik bakım tarihinden en az 1 gün önce Nissan Türkiye Mobil Uygulaması veya https://www.nissan.com.tr/servis-randevusu.html adresinden online servis randevusu alan müşterilerine, kampanya süresince periyodik bakım hizmetlerinde değişimi sağlanan orijinal yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve yakıt filtresi tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden %10 indirim fırsatı sunuyor.  
 
3 ve 5 yaş üzeri Nissan araçlara Nissan güvencesiyle bakım 
Nissan Yetkili Servisleri’nde, 3 yaş üzeri Nissan araçlara özel 1.399 TL’den başlayan avantajlı bakım paketleri, 5 yaş üzeri Nissan araçlara özel ise 1.099 TL’den başlayan yağ bakım paketleri sunuluyor. 
 
Kampanya, 1 Kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında kampanyaya katılan Nissan Yetkili Servisleri’nde 3 ve 5 yaşının üstündeki araçlar için geçerli olacak. Ayrıntılar Nissan Türkiye Mobil Uygulaması ve nissan.com.tr’ de.

Hiç yorum yok