Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz Kamyon Finansman hizmet vermeye başladı

Yıldızlı kamyon ve otobüs satın almak isteyenlerin finansal taleplerine yanıt vermeyi hedefleyen Mercedes-Benz Kamyon Finansman, 1 Ekim...

Yıldızlı kamyon ve otobüs satın almak isteyenlerin finansal taleplerine yanıt vermeyi hedefleyen Mercedes-Benz Kamyon Finansman, 1 Ekim 2022 tarihi itibarıyla Daimler Truck bünyesine geçerek hizmet vermeye devam ediyor. 
 

2000 yılında faaliyetine Mercedes-Benz Finansman Hizmetler olarak başlayan şirket, Daimler AG’nin Daimler Truck AG çatısı altındaki yeni kurumsal yapılanması çerçevesinde değişikliğe giderek Mercedes-Benz Kamyon Finansman olarak hizmet vermeye başladı. 
 
Mercedes-Benz marka kamyon ve otobüs ürünleri için müşterilere özel finansal çözümler sunan kuruluş, aktif büyüklüğü açısından Türkiye’nin en büyük finansman şirketi konumunda yer alıyor. 


 
Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak, “Mercedes-Benz Kamyon Finansman ve Daimler Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Nisan 2022 tarihinde faaliyetlerine başladı. 
 
Bu 2 yeni firmanın Daimler Truck AG’nin iştiraki olan Daimler Truck Financial Services şirketine hisse transferi 1 Ekim 2022 tarihi itibarı ile tamamlandı” dedi. 
 
Mercedes-Benz marka otobüs ve kamyon satın almak isteyenlerin finansal ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefleyen Mercedes-Benz Kamyon Finansman, 2022 yılı itibarıyla hizmet vermeye başladı. Şirket, uzun vadeli ve kişiye özel finansman ekosistemi yanında sigorta hizmetleri de sunuyor. 
 
Mercedes-Benz Kamyon Finansman ile ilgili detaylar ve şirketin gelecek hedefleri, 1 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen toplantıda Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak ve Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün’ün katılımıyla aktarıldı. 
 
 Mercedes-Benz Kamyon Finansman CEO’su Gökmen Onbulak, “Daimler AG, kamyon ve otobüs ürün gruplarının üretim, satış, satış sonrası ve finansal hizmetler birimlerini tüm dünyada Daimler Truck AG çatısı altında yeni bir kurumsal yapı altında topladı. 
 
Aynı strateji paralelinde Türkiye’de Mercedes-Benz Kamyon Finansman ve Daimler Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Nisan 2022 tarihinde faaliyetlerine başladı. 
 
Bu 2 yeni firmanın Daimler Truck AG’nin iştiraki olan Daimler Truck Financial Services şirketine hisse transferi 1 Ekim 2022 tarihi itibarı ile tamamlandı. 
 
Türkiye’de satılan her 2 Mercedes-Benz marka kamyonun 1’inin ve 10 otobüsün 7’sinin finansmanı Mercedes-Benz Kamyon Finansman tarafından yapılıyor. Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Haziran 2022 itibarıyla aktif büyüklüğü açısından Türkiye’nin en büyük finansman şirketi konumuna geldi” diye konuştu.  
 
Büyük yıldıza güçlü destek veriliyor 
1 Nisan 2022 itibarıyla hizmet vermeye başlayan Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz Türk’ün öncü olduğu kamyon ve otobüs pazarında “Büyük yıldıza güçlü destek” misyonuyla yola çıktı. 
 
Mercedes-Benz marka kamyon ve otobüs ürünleri için müşterilerine özel finansal çözümler sunan kuruluş, aktif büyüklüğü açısından Türkiye’nin en büyük finansman şirketi konumunda yer alıyor.
 
Gelecek hedefleri de paylaşıldı 
Düzenlenen toplantıda geleceğe dair hedefleri de açıklanan Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz Türk'ün satış rakamlarında yakaladığı güçlü büyümeye verdiği desteği gelecekte de artırarak sürdürmeyi amaçlıyor. 
 
Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Avrupa bölgesindeki ülkeler arasında en başarılı finansman şirketi konumunu korumayı da hedefliyor.

Hiç yorum yok