Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Man, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne 71 Otobüs Siparişinin İlk Bölümünü Teslim Etti

Başkan Altay: “Türkiye’nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırdık” MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ...

Başkan Altay: “Türkiye’nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırdık” MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk etapta planlanan 71 Lion’s City siparişinin 18 otobüslük ilk bölümü, Konya’da düzenlenen törenle teslim edildi. 
 

Törende 11’i solo, 7’si ise körüklü otobüsün teslimine ilişkin sembolik anahtar, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu tarafından, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Atay’a teslim edildi. 


 
 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay konuşmasında, “Şu anda ilk etabını paylaştığımız yerli üretim, Türkiye’nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırdık” diyerek, ilk günden itibaren koordinasyonlu ve başarılı çalışmalarından dolayı MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkililerine de teşekkür etti. 
 
MAN araçlarının üstün niteliklerine dikkat çeken, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu da yaptığı açıklamada, “MAN markasının temsil ettiği tüm bu ayrıcalıkları, teslim ettiğimiz bu otobüslerimizle birlikte artık Konyalılar da yaşayacak” diyerek, Konyalılara hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti. 
 
Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen otobüsler, kent içi topla taşıma segmentinde üstün nitelikleri ile öne çıkan MAN’ın Lion’s City ve Lion’s City G modellerinden oluşuyor. 
 

MAN’ın 12 metre uzunluğa sahip solo otobüsü Lion’s City 12C CNG, 31 koltuk ve toplam 92 yolcu kapasitesine sahip. MAN’ın 18 metrelik körüklü otobüsü Lion’s City 18C CNG’nin ise 42 koltuk ve toplamda 155 yolcu kapasitesi bulunuyor. 
 
Türk mühendisliği ve Türk işçisinin emeği ile Ankara’da üretildi
 MAN Lion’s City otobüsleri Euro 6e normundaki MAN E18 CNG 320 PS, 1400 Nm Tork çevre dostu motorlara sahip. MAN’in geliştirdiği en son teknoloji olan bu yeni nesil CNG motorlar, çok daha yüksek performans sergilemelerine karşın sağladıkları yüksek yakıt tasarrufu ile fark yaratıyorlar. 
 
 MAN’ın Ankara’daki tesislerinde, Türk mühendisliği ve Türk işçisinin emeği ile üretilen MAN Lion’s City otobüsleri, yenilikçi tasarımları, düşük yakıt tüketimi, ferah ve aydınlık iç tasarımları, bağımsız süspansiyon sistemi ile sunduğu daha konforlu seyahat olanakları ile öne çıkıyor. 
 
Çift katmanlı oto camından imal yan camlar sayesinde Lion’s City, bir yandan daha homojen ısıtma ve soğutma ile daha yüksek konfor sunarken, diğer yandan yakıt tasarrufuna da ekstra katkı sağlıyor. 
 
 “Türkiye’nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırdık” 
Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım filosunu güçlendirdiklerini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Şu anda ilk etabını paylaştığımız yerli üretim, Türkiye’nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırdık. Toplamda 71 MAN otobüsün 18 araçlık bölümünü bugün hizmete alıyoruz. 
 
Ama yılsonuna kadar peyderpey tüm otobüslerimiz Konyalıların hizmetinde olacak. ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti en uygun fiyatla sunmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
 “En kaliteli hizmeti en uygun fiyatla sunmaya devam edeceğiz”
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkililerine de teşekkür eden Başkan Altay, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: 
 
“Başlangıçtan itibaren koordinasyon manasında bizimle çok güzel bir şekilde çalıştılar ve Türkiye’de üretilen bu yerli otobüsleri Konya’mıza hep birlikte kazandırdık. 
 
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz yine ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşımıza en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti en uygun fiyatla sunmaya devam edeceğiz. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.”  
 
“MAN’ın tüm ayrıcalıklarını, Konyalılarla buluşturduk” 
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kazım Tuncay Bekiroğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan Lion’s City teslimatına ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: 
 
 “MAN denilince akla ilk gelenler; kalite, dayanıklılık, performans, yakıt tasarrufu, teknoloji, konfor, uzun ömür, ekonomi, satış ve satış sonrası hizmetlerde sunduğumuz ayrıcalıklar geliyor. 
 
Bunu biz söylemiyoruz; çok uzun yıllardan bu yana olduğu gibi bugün de MAN'ı tercih edenler, bizzat MAN araç kullanıcıları söylüyor. 
 
Ve biz tüm bu MAN kullanıcılarının da büyük beğeni ve takdirini kazanan niteliklerimizi hem araçlarımız hem de hizmetlerimizde en ileri, en üst seviyede tutmaya odaklanmış bir şirketiz. 
 
Her araç segmentinde olduğu gibi kent içi toplu taşımadaki araç gamımız da aynı yaklaşımla üretilen, her açıdan alanlarının en iddialı otobüsleridir. 
 
MAN markasının temsil ettiği tüm bu ayrıcalıkları, teslim ettiğimiz bu otobüslerimizle birlikte Konyalılarla da buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. 
 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay nezdinde Konya Büyükşehir Belediyesi'ni, niteliği ön planda tutarak yaptıkları bu tercihlerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyor, MAN otobüslerinin tüm Konyalılara hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Hiç yorum yok