Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Teb Arval’den Kiralama Yapanlara Araç Takip Sistemi 6 Ay Ücretsiz

TEB Arval, başlattığı yeni kampanya ile kiralama yapan müşterilerine araç takip sistemi “TEB Arval Yolda”yı 6 ay süreyle ücretsiz sunuyor.  ...

TEB Arval, başlattığı yeni kampanya ile kiralama yapan müşterilerine araç takip sistemi “TEB Arval Yolda”yı 6 ay süreyle ücretsiz sunuyor. 
 

Kampanyadan yararlanmak isteyen firmalar, 31 Mayıs 2022 Salı günü mesai bitimine kadar tebarval.com.tr adresinden başvuruda bulunabilecek. 


 
Kurumlara operasyonel araç kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, başlattığı yeni kampanyayla kiralama yapan müşterilerine, maliyet verimliliği ve sürüş güvenliği sağlayan araç takip sistemi “TEB Arval Yolda”yı altı ay süreyle ücretsiz sunuyor. 
 
31 Mayıs 2022 Salı günü mesai bitimine kadar sürecek kampanya kapsamında, “TEB Arval Yolda”nın aylık 85 TL değerindeki Standart paketi ile aylık 115 TL değerindeki Profesyonel paketi minimum 24 ay kiralama yapmış olan müşterilere 6 ay süreyle ücretsiz olarak sunulacak. 
 
Filo yönetimi “TEB Arval Yolda” ile daha verimli 
TEB Arval'in sunduğu araç takip sistemi ürünü "TEB Arval Yolda" ile araçlardan toplanan verilerle toplam kullanım maliyetlerinin takibi ve kontrolü kolaylıkla sağlanırken, firmalar filo yönetimlerini daha verimli bir şekilde yapabiliyor. 
 
Araçların harita üzerindeki konumu ve hız bilgisinin canlı olarak takip edilebildiği sistemde geliştirilmiş sürücü davranışları ile hem sürücülerin yoldaki tehlikelere karşı korunması hem de filonun karbon salınımı azaltılabiliyor. 
 
Üstelik filolarla ilgili tüm detaylara 7/24 tüm cihazlardan erişim sağlanarak kontrol ve takip gerçekleştirilebiliyor.  
 
Kampanyadan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs 
Araç filosu için yakıt ve zaman tasarrufu sağlarken maliyet avantajı da elde etmek isteyen firmalar tebarval.com.tr adresindeki kampanya formunu doldurarak başvuruda bulunabilecekler.

Hiç yorum yok