Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Porsche ve Continental‘den Çıldır Gölü‘nde etkileyici performans

Kars ve Ardahan sınırlarındaki buzla kaplı Çıldır Gölü, Porsche araçları ve Orijinal Ekipman olarak kullandığı Continental lastiklerinin e...

Kars ve Ardahan sınırlarındaki buzla kaplı Çıldır Gölü, Porsche araçları ve Orijinal Ekipman olarak kullandığı Continental lastiklerinin etkileyici performansına ev sahipliği yaptı. 
 

Aralarında profesyonel yarışçılar da bulunan 9 Porsche Club üyesi, kendi araçlarıyla Çıldır Gölü üzerinde sürüş gerçekleştirdikten sonra “Continental Performans Etabı”nda Porsche Macan ile kıyasıya mücadele ettiler. 


 
Performans etabındaki başarısından ötürü 3 Porsche Club üyesi Continental Kupası’nın sahibi olurken, birinci Continental lastikleri ile ödüllendirildi. 
 
Porsche kullanıcılarının oluşturduğu Porsche Club’ın organize ettiği sürüş deneyimi etkinliği, Çıldır Gölü’nde unutulmayacak görüntülere sahne oldu. 
 
Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental’in performansını sergilediği etkinlikle aralarında profesyonel yarışçıların da bulunduğu 9 Porsche Clup üyesi araçlarıyla etkileyici bir sürüş deneyimi gerçekleştirdi. 
 
Araçlar daha sonra “Continental Performans Etabı”nda, Porsche Macan ile buza meydan okudu. 
 
Porsche Club üyeleri zorlu bir mücadeleye imza atarken, performans etabını başarıyla tamamladılar. Etap sonunda 3 sürücüye Continental Kupası verildi, birincinin ödülü ise Continental lastikleri oldu.

Hiç yorum yok