Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Gaz group yeni modellerin dünya premier'ini comtrans 2021 fuarında yaptı

GAZ Group, COMTRANS 2021 Uluslararası Ticari Taşımacılık Fuarı'nda bir dizi prömiyer sunuyor    15 yeni nesil araç ve otobüs ve elektrik...

GAZ Group, COMTRANS 2021 Uluslararası Ticari Taşımacılık Fuarı'nda bir dizi prömiyer sunuyor
 

 15 yeni nesil araç ve otobüs ve elektrikli araçlar ve H2 otobüsler, akıllı dijital hizmetlerle donatılmış araçlar, sınırlı hareketlilik için gelişmiş konfor sunan otobüsler dahil 100'ün üzerinde yeni teknoloji çözümü yolcular, salgın sırasında yolcuların ekstra güvenliği için hava dezenfektan sistemleri ile ulaşım, otomatik şanzımanlı kamyonlar ve ADAS. Hepsi 7-11 Eylül tarihleri ​​arasında Moskova'da Crocus Expo'da sergileniyor. 
 
 GAZ Grubu COMTRANS 2021'de ticari ve binek araç segmentlerindeki yeni ürünlerini sergiliyor. Yeni nesil ürün portföyünde 22-85 yolcu kapasiteli otobüsler ve çeşitli yakıtlarla çalışan 2,5-10 ton ticari araç, örn. doğal gaz, dizel, elektrik ve hidrojen. GAZ Grubu, küçük ve orta ölçekli işletmeler, kamu hizmetleri ve karayolu hizmetleri, sağlık ve sosyal tesisler için kargo ve yolcu taşımacılığında kapsamlı çözümler sunmaktadır.  


 
GAZ Group'un COMTRANS 2021'deki kilit yeni ürünleri: 
- iki H2 otobüsü: CITYMAX Hydrogen büyük otobüsü ve GAZelle City küçük hidrojen otobüsü; 
- iki elektrikli araç: E-CITYMAX 12 büyük otobüs ve GAZelle e-NN LCV; 
- yeni nesil CITYMAX şehir içi otobüsleri: CITYMAX 9 Euro-6 dizel ve E-CITYMAX 12 elektrikli orta boy otobüsler. Yeni modüler platform, 70'ten 200'e kadar yolcu taşımak için çok çeşitli yolcu taşımacılığı çözümleri oluşturmak için kullanılacak;
 
32 yolcu için Valdai City alçak tabanlı otobüs; 
 
- Sobol NN kompakt teslimat minibüsü; - havalı süspansiyonlu ve tek arka tekerlekli ambulanslar, GAZelle e-NN elektrikli ve VW dizel motorlu minibüsler dahil olmak üzere GAZelle NN ailesindeki yeni modifikasyonlar; 
 
- 6 vitesli şanzımana sahip 10 tonluk GAZon NEXT ve gaz yakıtlı modifikasyonu dahil ADAS, otomatik şanzımanlı Sadko NEXT arazi kamyonu, artırılmış taşıma kapasitesi ve çeşitli özelliklere sahip 7,5 tonluk GVW Valdai NEXT dahil orta hizmet kamyonları Araçlar. 
 
GAZ Grup Başkanı Vadim Sorokin: Yarının yolcu ve ticari ulaşım çözümlerini sergilemek için yeni ürünlerimizi tanıttık. Hareket kabiliyeti kısıtlı yolcular için maksimum konfor sunarlar. 
 
Sıfır emisyonlu araçlardır, yani şehirlerdeki çevresel durumu daha iyi hale getirirler. Dijital sürücü asistanlarıyla birlikte gelirler, bu da yolculukları daha güvenli hale getirdikleri anlamına gelir. 
 
Filo sahiplerinin ticari operasyonlarını daha verimli hale getirmelerine yardımcı olan elektronik hizmetlerle doludurlar. Günümüz şehirlerinin değişen imajına ayak uydurmak için güzeller. 
 
Mühendislerimiz, GAZ markasının Rusya ticari araç pazarında en popüler olmaya devam etmesi ve dünya çapında birçok ülkeye ihracat yapması sayesinde küresel otomotiv trendlerini şirketin imza avantajlarıyla birleştirdi: düşük sahip olma maliyeti, mükemmel işlevsellik ve yoğun kullanımda sağlamlık. 
 

GAZ Group (www.gazglobal.com), çeşitli iş, endüstri, kargo ve yolcu taşımacılığı, kamu hizmetleri, sağlık tesisleri ve okullar için otomobiller geliştirmekte ve üretmektedir. 
 
Şirket, Rusya ticari taşımacılık pazarında liderdir ve ürünlerini dünyanın 40'tan fazla ülkesine ihraç etmektedir. Hafif ticari araçlar ve orta hizmet kamyonları, otobüsler ve yolcu otobüsleri, güç aktarma organları ve otomobil bileşenleri üretmektedir. 
 
GAZ Grubu araçları benzinli, dizel, doğal gazlı veya elektrikle çalışan motorlara sahiptir. Şirket, telematik ve sürücü yardım sistemleri (ADAS) ve otonom araçlar üzerinde çalışıyor. 
 
GAZ Grubu'nun kendi mühendislik merkezi, Rusya'da tam zamanlı üretim tesisleri ve Türkiye ve Kazakistan'da montaj operasyonları bulunmaktadır.

Hiç yorum yok