Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Renault Trucks Tasarim Yarişmasinda Türkiye İlk Beş Finalist Arasinda

Renault Trucks’ın yeni araç lansmanı kapsamında dünya genelinde düzenlediği tasarım yarışmasında Türkiye’den Enes Bolat, ilk beş finalist ar...

Renault Trucks’ın yeni araç lansmanı kapsamında dünya genelinde düzenlediği tasarım yarışmasında Türkiye’den Enes Bolat, ilk beş finalist arasında yer almayı başardı. 
 

Açık oylama ile belirlenecek En İyi Tasarım, gerçek bir çekici üzerinde sergilenecek. 
 
Renault Trucks, yeni T ve T High çekici modellerini, Euro Truck Simulator 2 oyunu ile tanıtırken bir de tasarım yarışması düzenliyor. 


 
Euro Truck Simulator 2 oyunu içinde düzenlenen tasarım yarışmasında oyuncular, özelleştirme aracı ile kendi Renault Trucks T High modellerini tasarladı. 
 
Dünyanın dört bir yanından yüksek katılımın olduğu yarışmanın ilk beş finalisti açıklandı. Türkiye’nin de aralarında yer aldığı finalistler, Hindistan, Fransa, Sırbistan ve Slovenya’dan katıldılar. 
 
İlk beş finalist, Renault Trucks Tasarım ekibi tarafından belirlenirken En İyi Tasarım, açık oylama ile seçilecek. 
 
30 Nisan Cuma ve 2 Mayıs Pazar günleri arasında yapılacak oylamalar doğrultusunda kazanan tasarım, 8 Temmuz’da dijital bir etkinlikle ve SCS Software ile Twitch'te gerçekleştirilecek canlı yayında açıklanacak. 
 
Aşağıdaki linkte finalistlerin tasarımlarını görebilir ve beğendiğiniz tasarım için buradan oylama yapabilirsiniz;
 
 Finalistler  
1. Enes Bolat, Türkiye 
2. Das Anirudh, Hindistan 
3. Christophe Pérocheau, Fransa 
4. Rajko Junkar, Slovenya 
5. Stefan Pajkic, Sırbistan 
 
Yarışmanın kazanan tasarımı, gerçek bir kamyona uygulanacak ve yarışmanın birincisi, Fransa Lyon’da Renault Trucks fabrikası ile Berliet Müzesi’ni ziyaret ederken yeni araçlarla test sürüşü yapacak. 
 
Yarışmanın diğer dört finalisti ise Thrustmaster’dan T150 paketi (yarış direksiyonu+pedal seti) kazanacak.

Hiç yorum yok