Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Magdeburger Sigorta poliçe sahiplerine SIXT’ten avantajlı araç kiralama paketleri

Magdeburger Sigorta poliçe sahipleri, SIXT rent a car’dan yapacakları araç kiralamalarında avantajlı paketlerden yararlanabilecek.    Bu iş ...

Magdeburger Sigorta poliçe sahipleri, SIXT rent a car’dan yapacakları araç kiralamalarında avantajlı paketlerden yararlanabilecek. 

 

Bu iş birliği ile minimum 2 gün maksimum 30 günlük araç kiralamalarının 1 günü Magdeburger Sigorta’dan hediye edilecek. 9 Nisan 2021 tarihi itibari ile tanzim edilen Magdeburger Sigorta poliçesi sahipleri, poliçe süresi boyunca araç kiralamalarını avantajlı yapabilecekler. 


 
SIXT araç kiralama kampanyası online kiralamalarda da ve tüm araç modellerinde geçerli olacak. 
 
Magdeburger Sigorta’nın SIXT kampanyası ile ilgili detaylı bilgilerine SIXT şubeleri, Magdeburger Sigorta yetkili acenteleri veya https://www.magdeburger.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. 
 
Kampanya kapsamında geçerli olan bireysel poliçeler; Kasko, Trafik Sigortası, Dopdolu Ferdi Kaza Koltuk Sigortası, Aslan Genişletilmiş Kasko, Konut Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası, Ferdi Kaza, Hekim Mesleki Sorumluluk Sigortası, Can Dostum, Ferdi Kaza Koltuk, Seyahat Sağlık, Tamamlayıcı Sağlık, Tehlikeli Hastalıklar, Özel Sağlık Sigortası, Seyahat Sağlık ve Yabancı Sağlık Sigortası. 
 

Magdeburger Sigorta hakkında: 

 
Magdeburger Sigorta, 177 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. 
 
Magdeburger Sigorta, 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girdi. 
 
1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu. 
 
Magdeburger Sigorta, 2018 yılından itibaren Bor Holding iştiraki olarak sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

Hiç yorum yok