Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Shell’de 40 TL MaxiPuan Fırsatı

1 Ocak - 15 Şubat 2021 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek    125...

1 Ocak - 15 Şubat 2021 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 
 

125 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL MaxiPuan!
 
Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 


 
Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz. 
 
Uygulamayı telefonunuza maximum.com.tr/indir adresinden indirebilirsiniz. İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) 
 
Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir. 
 
Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. 
 
detaylı bilgi shell akaryakıt istasyonları maximumcar web sitesinde
 

Hiç yorum yok