Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Petrol Ofisi’nde Paraf ile 50 TL’ye varan ParafPara

Paraf ile 16 Kasım-31 Aralık 2020 tarihleri arasında Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS'undan farklı günlerde ve tek sef...

Paraf ile 16 Kasım-31 Aralık 2020 tarihleri arasında Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 125 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişine SMS ile katılımla 30 TL, Paraf Mobil'den katılımla 40 TL; üstelik tüm alışverişlerin Paraf Mobil'den NFC ödeme ile yaparsanız ilave 10 TL ParafPara verilecektir. 
 

Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil'den "Hemen Katıl" butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, PO yazıp 3404'e SMS gönderilmelidir. İlk alışverişin, Paraf Mobil'de kampanyanın "Katıldıklarım" bölümünde izlenmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS'i sonrasında yapılması gerekmektedir. 


 
Kazanılan ParafPara, kazanımın ertesi günü ve kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek, 10 Ocak 2021'e kadar Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt alışverişlerinde kullanılabilecektir. 
 
Kullanılmayan ParafPara'lar 11 Ocak 2021'de geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri katılım kanalına göre toplamda en fazla 40 TL/50 TL ParafPara kazanabilir.
 
Sanal kartlar, HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. .ayrıntılı bilgi petrol ofisi istasyonları, petrol ofisi ve paraf web sitesinde

Hiç yorum yok