Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Doğuş Otomotiv’de Fikirlerin Doğuş Günü

Doğuş Otomotiv’in şirket içi projelerin yaygınlaşması ve yeni fikirlerin ortaya çıkması amacıyla düzenlediği Fikirlerin Doğuş Günü etkinliğ...

Doğuş Otomotiv’in şirket içi projelerin yaygınlaşması ve yeni fikirlerin ortaya çıkması amacıyla düzenlediği Fikirlerin Doğuş Günü etkinliğinin 4’üncüsü gerçekleştirildi. 
 

Yaklaşık 500 çalışanın online katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin bu yılki konuk konuşmacısı ise Ekonomist Erkin Şahinöz oldu. Doğuş Otomotiv’in 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiği ve şirket çalışanlarının kendi iş süreçlerini iyileştirme projelerinin paylaşıldığı ‘Fikirlerin Doğuş Günü’ bu yıl online ortamda düzenlendi. Etkinlik, Doğuş Otomotiv, Doğuş Oto, Doğuş Teknoloji Şirketlerinden yaklaşık 500 çalışanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Her sene 100’ün üzerinde yeni iyileştirme projesi hayata geçiren Doğuş Otomotiv’in bu projelerin yaygınlaşmasına ve yeni fikirlerin doğmasını ön ayak olan Fikirlerin Doğuş Günü’nde bu yıl; Verimlilik, Robotik Süreç Otomasyonu (RPA), Ek Gelir elde etme, Müşteri Memnuniyeti kategorilerinde seçilen toplam 11 projenin sunumu yapıldı.
Etkinliğin bu yılki konuk konuşmacısı ise Ekonomist Erkin Şahinöz oldu. Erkin Şahinöz, Yalın Düşünce, Yapay Zeka, Derin Öğrenme, Ekonomi ve Piyasalar, Jeton Ekonomisi, Kripto Paralar ve Müşteri Memnuniyeti konularında bir söyleşi gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok