Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’da garanti süresi 3 yıla çıkarıldı

Mercedes-Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar, “Siz güvenle yola bakın, aracınıza biz bakarız” sloganıyla  ...

Mercedes-Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. Hafif Ticari Araçlar, “Siz güvenle yola bakın, aracınıza biz bakarız” sloganıyla 


Mercedes-Benz Temmuz 2020 itibarıyla sattığı tüm 0 km Vito ve Sprinter modellerinde 3 yıl & sınırsız kilometre garantisi sunmaya başladı.




Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar, sunduğu hizmetlerin kapsamını genişletme anlamında, “Siz güvenle yola bakın, aracınıza biz bakarız” sloganıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. 

Temmuz 2020 tarihinden itibaren 0 km olarak satılan Mercedes-Benz Vito ve Sprinter modellerindeki garanti süresi 2 yıldan 3 yıla yükseltildi. 

Ayrıca 3 yıllık garanti kapsamında kilometre sınırı da bulunmuyor. 


Şehir içi ve dışı yolcu taşımacılığı, personel ve okul servis hizmeti kapsamının yanı sıra, nakliye ve kurye faaliyetlerinde hayati görevler üstlenen Mercedes-Benz 

Hafif Ticari Araçlar’da sunulmaya başlanan 3 yıllık garanti, araçların malzeme ve/veya montaj kaynaklı teknik arızadan dolayı arızalanan parçaları ve işçilik bedelini kapsıyor.

Garanti kapsamının geçerli olabilmesi için; aracın Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. yetkili satıcıları tarafından satışının gerçekleştirilmesi ve Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. yetkili servislerinde, satışı takip eden 36’ncı ay sonuna kadar düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. 

Söz konusu Vito ve Sprinter modellerinin tanıtım, kullanma ve bakım kılavuzlarında belirtilen periyodik bakım ve onarımlarının Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. tarafından öngörülen bakım ve onarım prosedürlerine uygun şekilde yapılmış olması ve bunun da Dijital Servis Kitapçığı’na işlenerek belgelenmesi de garanti kapsamı için aranıyor. 

Periyodik bakımların, Sprinter modelleri için 20.000 km/12 ay sonunda, Vito modelleri için ise 15.000 km/12 ay sonunda (Hangisi önce dolarsa) yapılması öneriliyor.

Mercedes-Benz, öğrenci ve personel taşımacılığının yanı sıra turizm ve şehir içi yolcu taşımacılığında önemli bir yere sahip. 

2019 yılının Otomotiv Distribütörler Derneği (ODD) verilerine göre, Mercedes-Benz Sprinter minibüs kategorisinin en fazla satılan aracı olurken Mercedes-Benz Vito ise, 9 kişilik araç kategorisinin en fazla satılan aracı oldu. 

Böylece, Mercedes-Benz, Türkiye’de yolcu taşımacılığında en fazla tercih edilen marka olmayı başardı.

Hiç yorum yok