Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Shell'den Yakıt Hediyeli İnstagram Yarışması

Yeniden yollara düştüğünüzde gitmeyi hayal ettiğiniz yer neresi? Gitmek istediğiniz yeri ve nedenini en yaratıcı şekilde anlatın, gitmek is...

Yeniden yollara düştüğünüzde gitmeyi hayal ettiğiniz yer neresi? Gitmek istediğiniz yeri ve nedenini en yaratıcı şekilde anlatın, gitmek istediğiniz bir arkadaşınızı da etiketleyin; Shell’den 100 TL değerinde yakıt puan kazanma şansı yakalayın! 


Katılım için son gün 10 Temmuz... Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları www.instagram.com/shellturkiye sayfası üzerinden gerçekleştirilecek kampanya Shell&Turcas Petrol A.Ş. (Shell) tarafından düzenlenmektedir. 

Bu Kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 02.06.2020 tarih ve 40453693-255.05.02-E.4091 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır. 



Kampanya katılımları 10.06.2020(saat:00.01)’de başlayıp, 10.07.2020(saat:23:59)’da sona erecektir. Türkiye genelindeki Shell & Turcas Petrol A.Ş.’ye ait @shellturkiye Instagram sayfasını takip edip sayfada yayınlanan kampanya görselinin altına tekrar yollara düşünce ilk gitmek istediği yeri ve neden oraya gitmek istediğini yanında gitmek istediği kişiyi etiketleyerek en yaratıcı şekilde anlatan kullanıcılar yarışmaya katılmaya hak kazanacaklardır.

Paylaşılan yorumlar 15.07.2020 tarihinde konuya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre jüri tarafından değerlendirilecek ve 100 kişiye 100 TL değerinde Shell akaryakıt puan (Shell istasyonlarında benzin ve otogaz alımlarında 31.12.2020 tarihine kadar geçerlidir) hediye edilecektir. 

Yarışma sonuçları 17.07.2020 tarihinde @shellturkiye Instagram hesabında yayınlanacaktır. Yarışma sonuçlarının güvenilirliği ve değerlendirmelerin şeffaflığı açısından, yarışmayı kazanan kişilerin, sosyal medya rumuz bilgileri sosyal medya hesaplarımızda duyurulacak olup yarışmaya katılan kişiler sosyal medya rumuz bilgilerinin yayınlanmasını peşinen kabul etmiş sayılır. 

 Kazanan kişilerin ad ve soyad bilgilerini DM (Direct Message) yoluyla Shell Türkiye Instagram hesabına göndermeleri gerekmektedir. 

Daha sonrasında bu kişilere hediyesini nasıl alabileceklerine dair detaylı bilgi paylaşılacaktır. Katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. 

Shell Türkiye Instagram (@shellturkiye) sayfasını takip etmeyen kullanıcılara yarışmaya katılım hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

detaylı bilgi shell türkiye sitesinde...

Hiç yorum yok