Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Shell'den yakıt alan çifçiler 6 ay sonra ödeme fırsatı

Shell & Turcas, Yeni Koronavirüs (COVID-19) enfeksiyonundan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen tarım sektörüne sunduğu desteğ...

Shell & Turcas, Yeni Koronavirüs (COVID-19) enfeksiyonundan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen tarım sektörüne sunduğu desteğini artırıyor. 


Shell, çiftçilerin Denizbank Üretici Kart ile Mayıs ayında; İş Bankası İmece Kart ile Mayıs ve Haziran aylarında yapacakları akaryakıt harcamalarında sıfır faizle 6 ay vade imkanı sunuyor.


Yeni Koronavirüs (COVID-19) sürecinde önceliğini müşterilerinin, iş ortaklarının ve çalışanlarının sağlığı, güvenliği ve kesintisiz ürün ikmali olarak belirleyen Shell & Turcas, banka iş birlikleriyle çiftçinin de yüzünü güldürecek.




Denizbank Üretici Kart sahipleri Üretici Kart posuna sahip Shell üye işyerlerinde 1 Mayıs – 26 Mayıs 2020 tarihleri arasında; İş Bankası İmece Kart sahipleri ise 1 Mayıs – 30 Haziran 2020 tarihleri arasında İmece Kart posuna sahip Shell üye işyerlerinde 6 ay vadeli ödeme imkanına sahip olacaklar.



Çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak her noktada onların yanında olmayı hedefleyen Shell & Turcas, Denizbank ve İş Bankası iş birlikteliği ile çiftçilerin yakıt alımlarında çok cazip bir ödeme kolaylığı sağlayarak tasarruflu ve daha verimli iş yapmalarına destek olacak.

Hiç yorum yok