Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Opel Combo Alman Lazım

Hayatın her anında işler yolunda gitsin istiyorsan Opel Combo alman lazım!  Hafif ticari segmentinde Alman mühendisligi ile ö...

Hayatın her anında işler yolunda gitsin istiyorsan Opel Combo alman lazım! 




Hafif ticari segmentinde Alman mühendisligi ile öne çıkan otomobil devi Opel; teknoloji, tasarım ve konforu bir arada sunduğu hafif ticari aracı Combo için McCann İstanbul imzalı yeni reklam filmini yayınladı. 

Kampanyanın reklam filminde, ticari araçtan fazlasını sunan Combo’nun gelişmiş özellikleri “Alman lazım!” sloganı ile vurgulanırken, farklı Opel kullanıcılarının hikayeleriyle de izleyiciyi bir yolculuğa çıkarıyor. 

Geçtiğimiz Babalar Günü’nde, Türkiye’deki ilk film prodüksiyonunu yapan ve Felis ödülü alan Opel Türkiye, yeni filmiyle de başarısını devam ettirmeyi hedefliyor. 

Prodüksiyonunu Jaguar Project’in gerçekleştirdiği reklam filminin yönetmenliğini ise Özgür Baltaoğlu üstlendi.  

Künye: Marka: Opel Türkiye Marka Ekibi: Emre Özocak, Ahmet İçöz, Burcu Giray, Destina Saccılarlı, Sezengül Canbaz Başaran Reklam Ajansı: McCann İstanbul Kreatif Direktör: Can Bilginer, Neslihan Soydaş Yaratıcı Grup Başkanı: Volkan Bintepe, Tolga Suna Yaratıcı Ekip: Tuğba Karaman, Demeter Dinler, Tankut Ağdemir Müşteri İlişkileri Ekibi: Zeynep Begüm Derinöz, Emre Koyunsağan Stratejik Planlama: Zeynep Yağcı Yıldızlı, Asena Çelik Prodüksiyon Ekibi: Zeynep Doğu, Derya Soyman, Ozan Dündar Prodüksiyon Şirketi: JaguarProjects Yönetmen: Özgür Baltaoğlu Müzik: Oğuz Kaplangı (Elec-Trip Jingles)

Hiç yorum yok