Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kamil Koç’tan Seçili Seferlerde %10 İndirim

Kampanyadan, Bumerang programına üye olan kişiler, web sitemiz ya da mobil uygulama üzerinden “kampanyaya katıl” linkine tıklayarak katılab...

Kampanyadan, Bumerang programına üye olan kişiler, web sitemiz ya da mobil uygulama üzerinden “kampanyaya katıl” linkine tıklayarak katılabilirler. 




Kampanyaya katılım sağladıktan sonra biletlerini (Turkcell Tim hariç) tüm kanallardan alabilirler. Kampanyadan sadece Bumerang üyeleri faydalanabilir. Bumerang üyesi değilseniz tıklayarak hemen ücretsiz üye olabilirsiniz. 

Seçili Seferlerde %10 indirim kampanyası 13.11.2019 - 31.12.2019 tarihleri arasında yapılacak olan seyahatler için geçerlidir. Kampanya, aynı hat için satın alınan en fazla 2 bilet için geçerlidir. 

Her yeni bilet alımında kampanyadan yararlanmak için kampanya katılımı yapılması gerekmektedir. İndirimli alınan biletlerden puan kazanılmamaktadır. 

Kampanya, Aralık ayı boyunca; 
İstanbul – Bursa, Bursa – İstanbul
Isparta – Antalya, Antalya – Isparta 
Isparta – Ankara, Ankara – Isparta 
Samsun – İstanbul 
Samsun – Ankara 
Bartın – İstanbul, İstanbul – Bartın 
Bartın – Ankara, Ankara – Bartın 
Ankara – Konya, Konya – Ankara 
Kayseri – Ankara, Ankara – Kayseri
Kayseri – Kırşehir, Kırşehir – Kayseri 
Kayseri – İstanbul, İstanbul – Kayseri 

seferlerinde Bolu kalkışlı tüm seferlere satın alınan biletler için indirim geçerlidir. 

Bilet iptallerinde standart iptal kuralları geçerlidir. Kampanya Kamil Koç’un satış kanallarında açık olan seferler için geçerlidir. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. 

detaylı bilgi Kamil Koçbilet satış noktaları ve kmil koç web sitesinde

Hiç yorum yok