Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Fiat Yetkili Servislerinde Boyner Çeki Hediye

Başka yerde aramayın bu fırsat sadece Fiat Yetkili Servislerinde! Mekanik servis harcamalarınıza %30’a varan Boyner Çeki Hediye!  ...

Başka yerde aramayın bu fırsat sadece Fiat Yetkili Servislerinde! Mekanik servis harcamalarınıza %30’a varan Boyner Çeki Hediye! 



Üstelik Uzatılmış Garanti fırsatı da 359 TL’den başlayan fiyatlara. Kampanya 03.10.2019 - 31.12.2019 tarihleri arasında yalnızca mekanik servis işlemi yaptıran müşterilerimiz için geçerlidir. 

Fiat yetkili servislerinde yapılacak 500TL ve üzeri (KDV dahil) mekanik servis işlemi karşılığında 150 TL, 750TL ve üzeri (KDV dahil) mekanik servis işlemi karşılığında 200 TL, 1.000TL ve üzeri (KDV dahil) mekanik servis işlemi karşılığında 300 TL değerinde Boyner hediye çekleri kod olarak sms yoluyla gönderilmektedir. 

Hediye kodunu içeren sms, Fiat servislerinde belirtilen koşullarda işlem yapan ve adına fatura kesilen müşterinin Fiat Yetkili Servislerinde ilgili iş kabul kartı faturası kesilirken kayıt edilen cep telefonuna, fatura kesim tarihi itibariyle maksimum 2 gün sonra gönderilmektedir. 

Hediye kodlar BOYNER, Boyner Sports, YKM ve YKM Sports Mağazaları’nda ve www.boyner.com.tr internet sitesinde ürünlerinde-hizmetlerinde ve kampanya, indirim dönemleri ve indirimli ürünler de dahil olmak üzere geçerli olacaktır.

Hediye kodları "Elektrikli Ev Aletleri hariç" alışverişlerde kullanılabilecektir. Hediye kodların harcaması yapılırken 150TL Boyner puan harcaması için en az 300TL, 200TL Boyner puan harcaması için en az 400TL, 300TL Boyner puan harcamasında için en az 500TL alışveriş yapılması gereklidir. 

BOYNER tarafından iletilen hediye kodları 31 Mart 2020 tarihine kadar kullanılabilir. Tofaş ve Boyner kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Uzatılmış Garanti hizmeti, yıl /kilometre limit şartlarını sağlayan ve orjinallik puanı yeterli olan, Ducato, Scudo,Freemont ve Fullback hariç araçlara satılabilir.

Hiç yorum yok