Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kamil Koç'tan 2 Bilete 1 Bilet Hediye

Kamil Koç Bumerang üyelerine özel, Kasım ayı boyunca hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) yapılacak seyahatlerde aynı anda alına...

Kamil Koç Bumerang üyelerine özel, Kasım ayı boyunca hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) yapılacak seyahatlerde aynı anda alınacak minimum 2 biletin toplam tutarının %50’si BumPuan olarak hediye! 



Kampanyadan, Bumerang programına üye olan kişiler, kamil koç web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden “kampanyaya katıl” linkine tıklayarak katılabilirler.

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra biletlerini (Turkcell Tim hariç) tüm kanallardan alabilirler. Üyeler kampanyaya katılım sağladıktan sonra aynı işlemde en az 2 hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) bileti almak zorundadırlar. 

Her üye kampanyadan en fazla 10 bilete kadar faydalanabilir. Kampanyadan Bumerang (%5), Gold (%10) standart puan kazanımı yoktur. 

Alınan hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) biletlerinin toplam tutarının %50’si kadar BumPuan üyemizin hesabına eklenmektedir. 

Hediye bilet tutarı Bumerang hesabına puan olarak yansıtılacaktır. Kazanılan BumPuanların geçerlilik süresi 31.12.2019 tarihine kadardır. 

Hafta içine alınan gidiş-dönüş biletlerinden gidişi gerçekleşen seyahatlerin dönüş bileti iptal edilemez. Kampanyadan yararlanılarak alınan biletlerde aktarım/değişiklik yapılamamaktadır. 

detaylı bilgi Kamil Koç siitiii ve kamilkoç billet satış noktalrında

Hiç yorum yok