Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota Hybrid Challenge'a katılın, sürpriz ödülün sahibi olun

Ünlüler 6 hafta boyunca birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek Toyota Corolla Hybrid ile en az yakıtı tüketmeye çalışacak.  Sizler de o...

Ünlüler 6 hafta boyunca birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek Toyota Corolla Hybrid ile en az yakıtı tüketmeye çalışacak. 


Sizler de onların heyecanına ortak olurken yarışmaya katılma fırsatı yakalayın! 




Toyota Hybrid Challenge Kuralları 

Toyota Corolla Hybrid modelimiz ile 19.09.2019 – 24.10.2019 tarihleri arasında yapılan test sürüşleri yarışma kapsamında değerlendirilecektir. 

Yarışmacılar Corolla Hybrid ile en düşük yakıt tüketimini sağlamaya çalışacaklardır. Her bayinin katılımcıları kendi aralarında yarışacak, her bayinin ayrı bir lider tablosu ve kazananı olacaktır. 

Her bayi yarışma öncesi standart tek bir sürüş rotası belirleyecek ve rota yarışma başladıktan sonra değiştirilemeycektir. Standart test sürüşü rotası bayiden başlayıp bayide bitecek şekilde ayarlanmalıdır. Belirlenen standart rota; 10 km’den az olmayacak ve 30 dakikadan fazla sürüşler yarışmaya dahil edilmeyecektir. 

Yarışmaya aynı veya farklı plazalarda 1’den fazla kere katılınamaz. Yakıt tüketim değerlerinin hatasız olarak tutulabilmesi için test araçlarında yer alan Toyota Hybrid Test Sürüşü Uygulaması referans alınacaktır. 

Toyota Hybrid Test Sürüşü Uygulaması verilerine göre elde edilen sonuçlara dayanarak her bayinin en az yakıt tüketimi sağlayan ilk 10 yarışmacısı eş zamanlı olarak hem bayilerdeki lider tablolarında hem de www.toyota.com.tr’de yayınlanacaktır. 

 Toyota Hybrid İnteraktif Test Sürüşü Uygulaması sonuçlarına göre birden fazla katılımcının aynı (en düşük) yakıt tüketimini elde etmesi durumunda birinciyi belirleyebilmek adına elektrik kullanım oranına bakılacaktır. Bu kişiler arasında en yüksek oranda elektrik kullanımı ile parkuru tamamlayan kişi ön sıraya yerleşecektir. 

Bu iki kriterin de eşit olması durumunda ortalama hız değerine bakılacak, hız limitleri dahilinde olmak kaydı ile en yüksek ortalama hız değerine ulaşan müşteri üst sıraya yerleştirilecektir. 

Yarışma sonucunun geçerli olabilmesi için katılımcının Toyota Hybrid Test Sürüşü Uygulaması'ndaki iletişim izni kutularını her ikisini de işaretlemesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok