Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

yerli üretim Kuralkan Tigrina 50 modelini ulaşılabilir bir fiyatla sundu

Kuralkan hızla büyüyen 50 cc segmentinde şimdi de yerli üretim Tigrina 50 modelini çok ulaşılabilir bir fiyatla sunuyor Ulaşım...

Kuralkan hızla büyüyen 50 cc segmentinde şimdi de yerli üretim Tigrina 50 modelini çok ulaşılabilir bir fiyatla sunuyor



Ulaşım ve Hafif Yük İçin İdeal Motosiklet “Kanuni Tigrina 50” Türkiye motosiklet sektörünün en önemli temsilcilerinden Kuralkan, ulaşım ve hafif çaplı yük taşımacılığı için geliştirdiği yerli üretim Kanuni Tigrina 50 modelini piyasaya sundu. 

5 bin 490 TL’lik benzersiz fiyatıyla da dikkat çeken Kanuni Tigrina 50, özellikle yazlıkçılar ve kırsal kesimde yaşayanlar için ideal bir model olarak öne çıkıyor. 


2019 yılından itibaren internet üzerinden on-line satışa başlayan Kuralkan, e-kuralkan sisteminde; kredi kartı, kredi ve havale gibi ödeme seçeneklerini bulunurken, 60 aya kadar taksitlendirme de yapılıyor.  

B Sınıfı Ehliyetle Kullanılabiliyor 

Türkiye motosiklet pazarının yükselişte olan 50 cc segmentine Trodon 50’den sonra Tigrina 50 ile de iddiasını ortaya koyan Kuralkan, Scooter tipi motosikletlerinde Euro4 normlarına uygun modelleriyle farkını gösteriyor. B sınıfı ehliyetle kullanılabilen Tigrina 50, tek silindirli 4 zamanlı motora sahip. 

2.68 HP’lik gücünde, 2.81 Nm’lik tork üreten ve boş 89 kg, ağırlıkla 239 kg taşıma kapasitesi bulunan Tigrina 50, kahverengi, Kırmızı, Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. 

Motorlu Taşıtlar Vergisi ve zorunlu trafik sigortasından muaf olan Tigrina 50, retro ve sade hatlarıyla çekici bir tasarıma sahip. 

Benzerlerine göre daha büyük lastikleri sayesinde iyi bir yol tutuşu sunan Tigrina 50’de, vites, hız, yakıt ve devir göstergesi dijital olarak yer alıyor. Uzun ve yumuşak selesiyle sürüş konforu da sağlayan Tigrina 50’de aynı zamanda USB girişli cep telefonu şarjı da bulunuyor.

Tigrina 50 Teknik Özellikler 

 Motor: Tek Silindir 4 Zaman, 50 cc Güç: 2.68 HP - 7500 d/d Tork: 2.81 Nm - 5000 d/d Şanzıman: 4 Vites Yakıt Besleme: Karbüratör Ağırlık: 89 kg 

Boyutlar: 1995x700x1070 mm Renk: Kırmızı, Siyah, Beyaz, Kahverengi Ön Süspansiyon: Teleskopik Arka Süspansiyon: Helezonik yay çift amortisör

Hiç yorum yok