Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TEMSA, yeni yatırımcısı True Value CapitalPartners’ın yönetiminde yeni bir büyüme dönemine giriyor

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen otobüs üreticilerinden TEMSA’nın hisse devri gerçekleşti.  Sabancı Holding ve İsviçre m...

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen otobüs üreticilerinden TEMSA’nın hisse devri gerçekleşti. 




Sabancı Holding ve İsviçre merkezli True Value CapitalPartners kurumu arasında imzalanan hisse devir sözleşmesinin resmileşmesiyle beraber, TEMSA artık yoluna yeni yatırımcısı liderliğinde devam edecek. 

 True Value CapitalPartners’ı temsilen Evren Ünver, satış işlemlerinin tamamlamasının ardındanTEMSA’nın Adana’daki fabrikasını ziyaret etti. 

Ünver, TEMSA çalışanlarına yönelik konuşmasında yeni dönemin TEMSA markası için yeni bir büyüme dönemini başlatacağını ifade etti. 

 Fabrikadaki tanışma töreninde söz alan TEMSA CEO’su Hasan Yıldırım ise “Kurucumuz Sabancı ailesine, tüm holding yöneticilerine ve çalışma arkadaşlarımıza bugünkü TEMSA’yı yarattıkları için teşekkürü bir borç biliriz. 

Şimdi sıra yarının TEMSA’sını yaratmakta. Bu yolculukta bayrak artık yeni yatırımcımız True Value CapitalPartners’da. Yeni yatırımcımız ile heyecan verici yolda kol kola yürümek için sabırsızlanıyoruz. 

50 yılı aşkın tecrübesiyle otobüs ve midibüs üretiminde dünyanın lider otomotiv markaları arasında yer alan TEMSA olarak, yolumuza daha da güçlenerek ve büyüyerek devam edeceğiz. 


TEMSA, elektrikli araçlar konusunda birden fazla model alternatifi sunan dünyanın sayılı otomotiv şirketleri arasında bulunuyor. Şirketimiz geleceğin ulaşımına akıllı, otonom ve elektrikli araçlarımızla katkı sunarken, ulaşım sektörünün geleceğini de şekillendirmeyi sürdüreceğiz”dedi.

Hiç yorum yok