Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Petrol Ofisi istasyonlarında özel indirim fırsatı

Türkiye’nin iki lider markası Petrol Ofisi ve TAV işbirliği yaptı.TAV Passport Kart sahipleri, akaryakıtı tüm Petrol Ofisi istasyonlarından...

Türkiye’nin iki lider markası Petrol Ofisi ve TAV işbirliği yaptı.TAV Passport Kart sahipleri, akaryakıtı tüm Petrol Ofisi istasyonlarından indirimli alacak. 


Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar ve kimyasallar sektörünün lideri Petrol Ofisi, önemli markalarla yaptığı işbirlikleriyle tüketicilerine kazandırmaya, avantajlar sunmaya devam ediyor. 

Petrol Ofisi son olarak, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. (TAV) ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

İşbirliği ile Türkiye’nin en yaygın istasyon zincirine sahip Petrol Ofisi, aktif kullanımda olan tüm TAV Passport Kart sahiplerine indirimli akaryakıt hizmeti sunmaya başlayacak. 

Petrol Ofisi, anında indirimle tüm TAV Passport Kart (Classic, Plus ve Edition) sahiplerini mutlu edecek. TAV Passport Kartların fiziksel olarak bulundurulması, söz konusu indirimin uygulanması için yeterli olacak. 

İndirim, pompa satış fiyatı üzerinden yapılacak. Gerek altyapısı, gerek tecrübesi ve güçlü faaliyetleri ile alanında uzun yıllardır Türkiye’nin en önemli değerlerinden biri konumunda bulunan Petrol Ofisi bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de tüketicilerinin yüzünü güldürmeye devam edecek.

Hiç yorum yok