Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ds Techeetah,Markalar Klasmanında Liderliğe Yükseldi

DS TECHEETAH, performansıyla 2018/2019 ABB FIA Formula E Şampiyonası’na damgasını vurmaya devam ediyor.  André Lotterer'i...

DS TECHEETAH, performansıyla 2018/2019 ABB FIA Formula E Şampiyonası’na damgasını vurmaya devam ediyor. 


André Lotterer'in ilk cepten start aldığı ve ikinci olarak tamamladığı Roma E-Prix'sinden elde ettiği kıymetli puanlarla, DS TECHEETAH şampiyonanın Markalar Klasmanında liderliğe yükselti. 

Takım böylece 27 Nisan 2019'da ev sahibi olarak yarışacağı Paris E-Prix’si için elini güçlendirmiş oldu. 2018/2019 ABB FIA Formula E Şampiyonası heyecanı bütün hızıyla devam ediyor. 

Formula E hayranları son olarak İtalya’da koşulan Roma E-Prix'sinde benzersiz bir heyecan fırtınasına tanık oldular. DS TECHEETAH pilotu André Lotterer sıralama turlarında sergilemiş olduğu performansla ilk cepten start alırken takım arkadaşı Jean-Éric Vergne ise yaşamış olduğu süspansiyon sorunu nedeniyle 16. cepten start aldı. 

André Lotterer’in ikinci olduğu yarış sonunda DS TECHEETAH şampiyonanın Markalar Klasmanında liderliğe yükselirken, takım 27 Nisan 2019'da DS Automobiles ev sahipliğinde yarışacağı Paris E-Prix’si öncesi önemli bir avantaj elde etmiş oldu. 

DS TECHEETAH Pilotu André Lottereryarış sonrası yapmış olduğu değerlendirmede:“Son derece karmaşık duygular içindeyim. Sıralama turlarında sergilemiş olduğum performansla ilk cepten start aldım. 

Kazanmak için oldukça istekliydim ve aslında bunun için gerekli olan otomobile de sahiptim. Lastiklerle ilgili yaşamış olduğumuz soruna bakmamız gerekiyor. Mitch ile iyi mücadele ettim aslında, ancak yarışın ortalarından sonra onu arkamda tutamadım. Temiz ve güzel bir yarış oldu. 

Genel olarak çok iyi durumdayız. Umarım en kısa zamanda ilk zaferimi de elde edebilirim. Şimdi her zamankinden daha istekliyim ve sezonun ikinci yarısının daha iyi geçeceğini düşünüyorum.” dedi. DS TECHEETAH Pilotu Jean-Eric Vergneise:“Benim için oldukça zor bir gün oldu. 

Yaşamış olduğum teknik sorun nedeniyle sıralama turları umduğum gibi geçmemişti, ancak yine de iyi bir yarış çıkarttım. Aslında günün sonunda şampiyonaya liderlik ediyor olmalıydım. Önümüzde daha çok yarış var. 

Takım arkadaşım André elde etmiş olduğu ikincilikle çok kıymetli puanlar topladı. Yani genel olarak gayet iyi durumdayız. Ancak Paris’te podyuma çıkması gereken iki otomobile ihtiyacımız var. Bu çok harika olurdu.“ diyerek duygularını ifade etti. 

DS TECHEETAH Takım Müdürü Mark Preston yapmış olduğu değerlendirmede:“André Lotterer bugün çok iyi bir yarış çıkarttı ve zaferi kıl payı kaçırdı. Mükemmel bir otomobilimiz var, dolayısıyla sezonun geri kalanının çok daha iyi geçmesi gerekiyor. 

Jean-Eric Vergne ise sıralama turlarında yaşadığı teknik sorun nedeniyle iyi bir sonuç elde edemedi. Yarışa oldukça gerilerden başlayan Jean-Eric Vergne böylece istediği sonucu elde edemedi. 

Şu ana kadar şampiyona boyunca farklı kazananlar ve podyumda farklı ekipler gördük. Bu, her an her şeyin olabileceği inanılmaz bir şampiyona.” dedi. 

DS Performance Xavier Mestelan Pinon ise:“André Lotterer istisnai bir gün geçirdi. Sıralama turlarındaki performans ve elde etmiş olduğu ikincilik onun savaşçı ruhunu ortaya koyarken, aynı zamanda otomobilin benzersiz performansını da gözler önüne serdi. 

Mitch Evans ile yaşadığı ikili mücadele muhteşemdi. Bu harika sonuç ve zorlu takım çalışması, DS TECHEETAH'ı Markalar Klasmanında liderlik pozisyonuna taşırken şampiyonanın tek Fransız üreticisi olan DS Automobiles'in ev sahibi olduğu Paris E-Prix'si öncesinde takıma önemli bir avantaj kazandırdı.” dedi.

Hiç yorum yok