Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW M Town’da Yüksek Performans Tutkunlarını Bir Araya Getiriyor

BMW M otomobilleri için tasarlanan ve dünyadaki tüm BMW M hayranlarını bir araya toplayan sanal şehir “M Town”, otomobil tutkunlarına benze...

BMW M otomobilleri için tasarlanan ve dünyadaki tüm BMW M hayranlarını bir araya toplayan sanal şehir “M Town”, otomobil tutkunlarına benzersiz bir ortam sunuyor. 



Sosyal ve dijital bir iletişim platformu olan BMW M Town,‘’Bu şehirde her şeyin fazlası iyi’’ sloganı ile BMW M tutkunlarını bu rüya şehrin bir sakini olmaya davet ediyor. 

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW, dünyadaki BMW M hayranlarını buluşturan “M Town” adında yepyeni bir sanal şehir kurdu. 


BMW M tutkunlarının, üye olarak M Town pasaportuna sahip olduğu bu sanal şehirde, büyüleyici bir dünyanın kapıları aralanıyor. 

Pasaportunu alarak BMW M Town’un bir vatandaşı haline gelen katılımcılar, hassas sürüş manevralarına, gösterişli driftlere sahne olan kahve dükkanlarına, M “org”undan gelen eşsiz seslere ve çok daha fazlasına tanıklık edebiliyor. 

M Town’un pürüzsüz asfaltı lastikleri dansa davet ederken, tüneller harika senfonilere ev sahipliği yapıyor. M Town sakinleri aynı zamanda M Townlisterini indirerek, M modellerinin motor ve egzozlarından çıkan muhteşem sesleri akıllı telefonlarında zil sesi olarak kullanabiliyor. 


Otomobil tutkunları ve hayranlarının kalbindeki yüksek performanslı otomobil sevgisini, yaşadıkları yer farketmeksizin hayata geçiren M Town’a Buradan ulaşılabiliyor.

Bu global topluluğu keşfetmek isteyenler,Instagram’da#M_Town etiketi ile lokasyonlarınıekleyip, fotoğraflarını paylaşarak haritanın bir parçası haline gelebilirler.

Hiç yorum yok