Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai Assan’da Araç Teslimatı Öncesi Kontroller Dijitalleşiyor.

Hyundai Assan, satış süreçlerinde teslimat öncesi dijital PDI kontrol sistemini sunmaya başlıyor.  Sistem, araç yeni sahibiyle k...

Hyundai Assan, satış süreçlerinde teslimat öncesi dijital PDI kontrol sistemini sunmaya başlıyor. 



Sistem, araç yeni sahibiyle kavuşmadan önce tüm elektronik parçaların oto kontrolünü dijital olarak yapıyor. 

Kontroller esnasında kayıt altına alınan tüm bulgular, merkezi bir sisteme aktarılarak kusursuz teslimatı güvence altına alıyor. Modern ve yenilikçi anlayışın vazgeçilmez parçası olan dijitalleşme,otomotiv sektöründe de gelişen teknolojiye paralel olarak kendine yer edindi ve Hyundai Assan tarafından daetkili bir şekilde kullanılmaya başlandı. 

Bu bağlamda, her zaman ilklere imzasını atan Hyundai Assan, bayilerindeki teslimatları öncesinde araçları Dijital PDI (Teslimat Öncesi Kontrol) ile sahibine ulaştırıyor. Tamamen mobil bir sistem üzerinden gerçekleştirilen bu kontroller, teknisyenler tarafından da yakından takip ediliyor. 

Araçlarınıen üst kalite standartlarında ve sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim etmeyi amaçlayan Hyundai, aynı zamanda bir ilki gerçekleştirerek müşteri memnuniyetindeki liderliğini perçinlemek istiyor. 

Araç teknolojisindeki gelişmelere bağlı olarak, kullanılan elektronik ünite sayılarının çoğalması, kontrollerinönemini ve gerekliliğini her geçen gün daha da artırıyor.

Bu dijital sistem ile teslimat öncesi olası bir problemlerde anında müdahele olanağı sağlıyor. 

Sistem, elektronik kontrol ünitesi, sensörler, aydınlatma-elektrik sistemi, silecekler, klakson ve diğer aksamlar üzerinde yaptığı oto kontrollerde herhangi bir aksaklık tespit edersebu verileri sadece bayi personeliyle değil aynı zamanda online olarak ilgili tüm birimlerle de paylaşıyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, geliştirilen sistemle ilgili olarak, “Günümüzde tüm ihtiyaçlarımızın karşılanmasında zaman ile yarışıyoruz. Tüm bu beklentiler bizi dijital sistemlereve daha hızlı aksiyon alabileceğimiz çözümlere yönlendiriyor. 

Biz de Hyundai Ailesi olarak Türkiye’de yine bir ilke imzamızı attık ve bayilerimizde Dijital PDI uygulamasına başladık. 


Bu uygulama sayesinde, hem zamandan hem de onarım maliyetlerinden tasarruf ediyoruz. Ayrıca, müşteri memnuniyetinde bir numara olma hedefimiz de tüm hızıyla devam etmiş oluyor” dedi.

Hiç yorum yok