Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Jaguar I-PACE istanbul konsept pop-up showroomunda test edilebilecek

BOMONTİADA JAGUAR’LA ELEKTRİKLENİYOR!  Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk SUV’u I-PACE, İstanbul bomontiada’ya geliyor.  Kültür, sa...

BOMONTİADA JAGUAR’LA ELEKTRİKLENİYOR! 


Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk SUV’u I-PACE, İstanbul bomontiada’ya geliyor. 

Kültür, sanat ve eğlencenin adresi bomontiada’ya kurulan Türkiye’nin ilk elektrikli araç konsept pop-up showroomu 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Yeni Jaguar I-PACE ve elektrikli araç dünyası hakkında bilgi verecek. 

Teknoloji tutkunları online randevu alarak Yeni Jaguar I-PACE’i test edebilecek. 
Jaguar’ın tamamen elektrikli performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, İstanbul bomontiada’da kurulan konsept pop-up showroom “Jaguar Electric Zone”da 28 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında meraklılarıyla buluşuyor. 

Elektrikli araç dünyası hakkında bilgi vermeyi hedefleyen Jaguar Electric Zone’da aynı zamanda test sürüşü de gerçekleştirilebilecek. 

Güçlü spor otomobil performansı ve beş koltuklu SUV rahatlığını bir araya getiren tamamen elektrikli Yeni Jaguar I-PACE, dört çeker özelliği ve yükselebilen süspansiyonları sayesinde hafif arazi koşullarındaki kabiliyetiyle de dikkat çekiyor. 

470 km menzile sahip Yeni Jaguar I-PACE 400 beygir güç sağlayan elektrikli motoru ile 0’dan 100 km/sa hıza 4,8 saniyede ulaşabiliyor. Yeni Jaguar I-PACE’i test etmek isteyen otomobil tutkunları http://www.jaguar-turkiye.com/bomontiada adresinden test sürüşü için randevu alabiliyor. 
Jaguar Electric Zone  
Yer: bomontiada Avlu Adres: Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul 
Tarih: 28 Eylül-7 Ekim 
Saat: Hafta içi: 12.00-18.00 Hafta sonu: 11.00-18.00 

Yeni Jaguar I-PACE hakkında: 

Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, 470 km’lik menzili, 4,8 saniyede 100 km/sa hıza ulaşan performansı ile heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan, batarya teknolojisine sahip bir elektrikli araç. 

90 kWh gücündeki bataryaya sahip Yeni Jaguar I-PACE iki sabit mıknatıslı senkron elektrikli motoru ile 400 beygir güç ve 696 Nm tork üretiyor.

Hiç yorum yok