Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni BMW 3 Serisi’nin örtüsü Paris’te kaldırılacak

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği  BMW, baştan aşağı yenilenen üç yeni modeli BMW 3 Serisi Sedan, BMW X5 ve B...

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği 

BMW, baştan aşağı yenilenen üç yeni modeli BMW 3 Serisi Sedan, BMW X5 ve BMW Z4 ile Paris Otomobil Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor. 

Fuarda ayrıca yeni BMW 8 Serisi, BMW M5 Competition ve daha uzun menzile kavuşan BMW i3 ve BMW i3s de otomobil tutkularıyla buluşacak. 

 BMW’nin 7’nci jenerasyonunu tanıtacağı Yeni BMW 3 Serisi’nin perdesini ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda kaldıracak. Dünya prömiyeri Paris’te gerçekleştirilecek BMW 3 Serisi, markanın teknolojik açıdan büyük gelişmeleri barındıran en önemli modellerinden biri olarak öne çıkıyor. 


BMW’nin tüm dünyada en çok tercih edilen modeli BMW 3 Serisi Sedan, tasarımı ve sahip olduğu çığır açan yeni teknolojik bağlantı özellikleri ile fark yaratacak. 

BMW’nin SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Yeni BMW X5 de dördüncü nesli ile Paris Otomobil Fuarı’nda dünya tanıtımını gerçekleştirecek. 

Tamamen yenilenen tasarımı, verimli motorları, artan lüks ve konfor özellikleri ile öne çıkan yeni nesil BMW X5’in yanı sıra Yeni BMW 8 Serisi Coupe de fuarda ziyaretçilerle buluşacak. 

BMW’nin sportif yönünü vurgulayan en önemli modellerden biri olan üçüncü nesil Yeni BMW Z4 de ilk fuar tanıtımını Paris’te yapacak. 

BMW’nin yeni tasarım anlayışı çerçevesinde şekillendirilen Yeni BMW Z4, yenilenen 2.0 ve 3.0 litre hacmindeki benzinli turbo motorları ile süper spor otomobillere yaklaşan performans sunuyor. BMW’nin en performanslı modeli Yeni BMW M5 Competition da Paris’te otomobil tutkunlarının karşısına çıkacak. 

Yeni BMW M5 Competition’ın M TwinPower Turbo teknolojisine sahip 4,4 litre hacmindeki V8 motoru, 6.000 dev/dk’da maksimum 625 bg güç ve 750 Nm tork üretiyor. 
Otomobilin benzersiz güç üretimi sayesinde BMW M5 Competition, 0’dan 100 km/s hıza 3,3 saniyede, 0’dan 200 km/s hıza ise 10,8 saniyede çıkıyor. 

BMW’nin elektrikli modeli BMW i3 ve BMW i3s de daha uzun menzil sunan 120Ah batarya kapasitesine sahip versiyonları ile ilk kez Paris’te sergilenecek.

Hiç yorum yok