Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Shell Eco-marathon Türkiye yarışmasına Jabbar müziği ile enerji katacak

Genç mühendis adaylarının kendi tasarladıkları ve ürettikleri araçlarla yarışacağı Shell Eco-marathon, 21-23 Eylül tarihleri arasında Yenib...

Genç mühendis adaylarının kendi tasarladıkları ve ürettikleri araçlarla yarışacağı Shell Eco-marathon, 21-23 Eylül tarihleri arasında Yenibosna’da TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleşecek. 

Shell Türkiye’nin düzenlediği yarışmanın final turu 23 Eylül Pazar günü yapılacak. Alternatif enerji kaynakları ile çalışan araçların yarışmasının yanı sıra eğlenceli aktivitelerin yer alacağı Shell Eco-marathon ücretsiz Jabbar konseri ile sona erecek. 

Gençlerin mühendislik, tasarım ve inovasyon alanlarında gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shell Eco-marathon Türkiye yarışmasının dördüncüsü 21-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. 


Türkiye İhracatçılar Meclisi, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği ve Shell Türkiye iş birliğiyle düzenlenen Shell Eco-marathon Türkiye yarışmasına yurtiçi ve yurtdışından 18 üniversite ve 5 liseden 23 takım katılacak. 

Yarışma kapsamında öğrenciler kendi tasarladıkları ve ürettikleri araçlarla “en az enerjiyle en uzun mesafeyi” katetmek üzere yarışacak. Türkiye İhracatçılar Meclisi Dış Ticaret Kompleksi’nde düzenlenecek etkinlikte, ziyaretçiler alternatif enerji ile çalışan araçların yarışlarını izleyebilecek. 

Ayrıca katılımcılar inovasyona ve enerji kaynakları üzerine düşünmeye yönlendiren ücretsiz aktivitelere ve atölye çalışmalarına katılma fırsatı da bulacak. 23 Eylül Pazar günü yapılacak final turu ile Shell Eco-marathon Türkiye yarışması, 2017 senesine damga vuran başarılı sanatçı Jabbar’ın konseri ile sona erecek. 

Shell Eco-marathon heyecanını yaşamak isteyenler, TİM’in Yenibosna’daki Dış Ticaret Kompleksi’nde 23 Eylül Pazar günü gerçekleşecek yarışmaları ve saat 17.00’deki Jabbar konserini ücretsiz izleyebilecek.

Hiç yorum yok