Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dünya Ralli Şampiyonası Heyecanı Marmariste

Dünya çapında 4 kıtada, 13 ülkede düzenlenen WRC – Dünya Ralli Şampiyonası’nın 10’uncu ayağı Rally Turkey, Muğla Marmaris’te başladı.  ...

Dünya çapında 4 kıtada, 13 ülkede düzenlenen WRC – Dünya Ralli Şampiyonası’nın 10’uncu ayağı Rally Turkey, Muğla Marmaris’te başladı. 

Akaryakıt sektörünün dinamik ve yenilikçi markası GO’nun da sponsorlar arasında yer aldığı dev organizasyon, 8 yıl aradan sonra tekrar ilk kez Türkiye’de start aldı. 

Dünya Ralli Şampiyonası – Turkey Rally’nin ilk gününde, Atatürk Meydanı’nda seyirci özel etabı ‘Turkey Full Speed’ gerçekleşti. Rallinin açılış gününde seyirciler, teknoloji harikası otomobiller ve efsane pilotların muhteşem performanslarını yakından izleme şansı buldular. 


Doğal güzellikleri ve karakteristik etaplarıyla ön plana çıkan Marmaris ve çevresinde dünyaca ünlü pilotların zorlu mücadeleleri, hem denizden hem de karadan seyredilebiliyor. 

Türkiye’de 2018 yılının en önemli spor organizasyonu konumundaki Turkey Rally'nin ilk etabı 14 Eylül Cuma günü, Ula bölgesinde koşulacak. Türkiye Rallisi 16 Eylül Pazar günü son bulacak.

Hiç yorum yok