Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

zubizu ile Shell’den Yıl Sonuna kadar 75 TL Değerinde Hediye Yakıt

ZUBİZU, ayrıcalıklı dünyasını bayramda da üyeleriyle buluşturmaya devam ediyor.  Ayakkabıdan modaya, seyahatten akaryakıta birçok aland...

ZUBİZU, ayrıcalıklı dünyasını bayramda da üyeleriyle buluşturmaya devam ediyor. 
Ayakkabıdan modaya, seyahatten akaryakıta birçok alanda seçkin markalarla yaptığı işbirlikleriyle kullanıcılarına ayrıcalıklar sunuyor. 

Abdullah Kiğılı, Bella Maison, Brooks Brothers, Damat Tween, 1V1Y, Shell, So Chic ve Panço gibi 500’den fazla markaya özel kampanyalar bayram süresince ZUBİZU kullanıcılarını bekliyor. Üstelik 31 Ağustos’a kadar kadar seçili markalarda yapılacak alışverişlerde 2 kat puan kazanılıyor. 

Shell’den Yıl Sonuna kadar 75 TL Değerinde Hediye Yakıt ZUBİZU, bayram seyahatlerinde akaryakıt alımında da üyelerine fayda sağlıyor. ZUBİZU üyeleri Shell’de aynı ay içinde yapacakları toplam 400 TL’lik yakıt alışverişlerinde 15 TL, yıl sonuna kadar toplam 75 TL hediye yakıt kazanıyor. Aracınızın plakası ile kampanyaya katıldıktan sonra her ay hediye yakıtınız uygulamaya ekleniyor. 


ZUBİZU Öneriyor: Bayramda Boğazın Keyfini Çıkarın Bayram tatilini İstanbul’da geçirecekler boğazın keyfini ZUBİZU ayrıcalıkları ile Cantinery, Escale, Kaşıbeyaz Boshporus, Louie İstanbul, Martinez, Spago, Suvla, Serafina İstanbul, Scarlet, Sur Balık ve Zanzibar Zorlu’da çıkarabilirler. Bodrum’u tercih edenler ise Serafina Mare ve İl Riccio’da ZUBİZU ayrıcalıklarından faydalanabilirler. 

1V1Y.COM’da ZUBİZU Üyelerine Kargo Ücretsiz Önde gelen moda markalarının sezon koleksiyonlarının ‘en’ lerini avantajlar ile sunan ve markaların geçmiş sezonlarındaki ürünlerine özel kampanyalarla ulaşılabilen online alışveriş sitesi 1V1Y.COM’da yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde ZUBİZU’ya özel kargo ücretsiz. 

Aracınızı GarentaDAY’den yüzde 25 indirimle kiralayın ZUBİZU üyeleri 31 Ağustos’a kadar Bodrum havaalanına indikten sonra sektöründe ayrışan, fark yaratan bir anlayışla müşterilerine hizmet vermeyi hedefleyen GarentaDAY araç kiralama şirketinden yüzde 25 indirimle hizmet alabiliyor. 

2 kat puan ayrıcalığı kazandıran markalar ZUBİZU üyeleri bayram sonuna kadar Harvey Nichols, Brandroom, Penti, ADL ve Love My Body ve Hotiç mağazalarında yapacakları alışverişin yanı sıra adidas.com.tr ve reebok.com.tr web sayfalarından da yapacakları alışverişlerde 2 kat puan kazanıyor.

Hiç yorum yok