Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Tamamen Elektrikli Yeni Jaguar I-Pace test sürüşü

Jaguar'ın uzun süredir heyecanla beklenen tamamen elektrikli SUV'u I-PACE, 20-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında Çeşme AlavyaOtel’d...

Jaguar'ın uzun süredir heyecanla beklenen tamamen elektrikli SUV'u I-PACE, 20-26 Ağustos 2018 tarihleri arasında Çeşme AlavyaOtel’de test sürüşü yapmak isteyen otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

Güçlü spor otomobil performansı ve beş koltuklu SUV rahatlığını bir araya getiren Tamamen Elektrikli Yeni Jaguar I-PACE, First Edition donanım paketine özel olarak sunulan PhotonRedrenk seçeneğiyle, 09.30-20.00 saatleri arasında randevu alınarak test edilebilecek. 

400 BG güç sağlayan elektrikli motoru ile 0'dan 100 km/sa hıza 4,8 saniyede ulaşabilen Yeni I-PACE’i test etmek isteyenler www.jaguar-turkiye.com/cesmeadresinden kayıt yaptırarak randevu alabiliyor. 

Yer: AlavyaOtel Adres: Yeni Mecidiye Mah. 3005 Sok. No: 6 Alaçatı-Çeşme/İzmir Tarih: 20-26 Ağustos 2018 Saat: 09.30-20.00 

Yeni Jaguar I-PACE

Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, 470 km’lik menzili, 4,8 saniyede 100 km/sa hıza ulaşan performansı ile heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan, batarya teknolojisine sahip bir elektrikli araç. 

Yeni Jaguar I-PACE’in 90 kWh gücündeki bataryası yüksek enerji yoğunluklu lityum iyon hücrelerinden meydana geliyor. Tasarımı ve son teknoloji termal yönetim sistemi, uzun ömrü ve sürdürülebilir maksimum gücü destekliyor. 

Yeni Jaguar I-PACE’te bulunan iki sabit mıknatıslı senkron elektrikli motor 400 BG güç ve 696 Nmtork üretiyor. http://www.jaguar-turkiye.com/jaguar-range/i-pace/index.html Sorularınız için iletişim; Artı İletişim Yönetimi borusanotomotivkurumsaliletisim@artipr.com.tr

Hiç yorum yok