Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Jaguar ve Land Rover Ağustosta 30 bin TL Takas Desteği

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Jaguar ve Land Rover , ay sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 30.000 TL takas d...

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Jaguar ve Land Rover, ay sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 30.000 TL takas desteği sağlıyor. 

 Borusan Otomotiv, Jaguar ve Land Rover markaları için Ağustos ayına özel olarak hazırladığı kampanya kapsamında 30.000 TL takas desteği sunuyor. 

Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcılarına gelen Jaguar tutkunları, Jaguar F-PACE modelinde geçerli olan kampanya kapsamında 30.000 TL’lik takas desteğinden faydalanabiliyor. 

Land Rover’da %0 faiz fırsatı 
Land Rover ise kampanya kapsamında aracını takas etmek isteyenlere, Range Rover Sport, Range Rover Velar, Range Rover Evoque, Discovery ve DiscoverySport modellerinde geçerli 30.000 TL’lik destek sağlıyor. 


Ayrıca Range Rover EvoqueveRange Rover EvoqueConvertible modelleri için 200.000 TL’ye kadar 12 ay, %0 faiz avantajı sunuluyor.

Jaguar I-PACE test sürüşleri devam ediyor 
Öte yandan Jaguar’ın uzun süredir heyecanla beklenen tamamen elektrikli modeliI-PACE, Bodrum’da Yalıkavak Marina’da ve Çeşme’de Alavya Otel’de test sürüşü yapmak isteyen otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. 

Tamamen Elektrikli Yeni Jaguar I-PACE, 2 Eylül tarihine kadar Bodrum Yalıkavak Marina’da Jaguar ElectricZone’da ve bayram tatili süresince 20-26 Ağustos tarihleri arasında Çeşme AlavyaOtel’de test sürüş heyecanını yaşamak isteyenmeraklılarını bekliyor.

Hiç yorum yok