Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Continental ContiExtra Üyeleri Dünyagöz indirimli faydalanabilecek

Continental ile Dünyagöz Hastaneler Grubu arasında protokol imzalandı.  Protokole göre, Continental müşterileri, ContiExtra üyeleri ve...

Continental ile Dünyagöz Hastaneler Grubu arasında protokol imzalandı. 
Protokole göre, Continental müşterileri, ContiExtra üyeleri ve birinci derece yakınları, göz sağlığı hizmetlerinde Dünyagöz’ü tercih edebilecekler. 

Dünyanın en büyük lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden olan Continental’in müşterilerine daha fazla ayrıcalık sunma hedefiyle hayata geçirdiği ContiExtra, marka işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. 

Dünyagöz Hastaneler Grubu ile yapılan işbirliği kapsamında ContiExtra üyeleri, Türkiye’de 20 noktada bulunan Dünyagöz Hastaneleri’nde muayene, tetkik, özellikli ameliyat, lazer ameliyatı ve diğer genel ameliyatlardan 31.12.2018 tarihine kadar faydalanabilecekler. 
Üstelik bu göz sağlığına ilişkin protokolden ContiExtra üyelerinin birinci dereceden yakınları da yararlanabilecek. 

ContiExtra’ya üyelik çok kolay Continental Yetkili Satıcıları’ndan veya Continental Lastik Evleri’nden tek seferde 4 adet Continental markalı binek, SUV/4x4 veya hafif ticari araç lastiği satın alan Continental kullanıcıları, ContiExtra’ya ücretsiz üye olabiliyor. 

Yetkili satıcılardan yapılan alışverişlerde faturayla birlikte verilen contiextra üyelik şifresini, iletişim ve plaka bilgileri ile www.contiextra.com adresindeki “Yeni Üye” bölümüne giren kullanıcılar, kolayca üyeliğini başlatabiliyor.

Hiç yorum yok