Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mini Takas desteği

mini modellerinde kaçırılmayacak temmuz fırsatı Yeni MINI Cabrio ile Hayatı Filtresiz Yaşa. Yeni MINI Cabrio. Yenilenmiş özellikleri...

mini modellerinde kaçırılmayacak temmuz fırsatı


Yeni MINI Cabrio ile Hayatı Filtresiz Yaşa. Yeni MINI Cabrio. Yenilenmiş özellikleri ile Yeni MINI CabrioTemmuz ayına özel avantajlı teklif ve ödeme seçenekleriyle sunulmaktadır.  

MINI Cooper Countryman ALL4 ile Daha Fazla Hikayen Olsun. 
Geniş iç hacmi ve 4-çeker sistemi ile hem şehir içinde hem de şehir dışında konforlu bir sürüş deneyimi sunan MINI Cooper Countryman ALL4, Temmuz ayına özel avantajlı teklif ve ödeme seçenekleriyle sunulmaktadır. 

 Hayalini Büyük Yaşa. MINI Clubman Şimdi Dizel Motor Seçeneğiyle. MINI Clubman, güçlü dizel motoru ve 7 ileri otomatik şanzımanıyla, Temmuz ayında avantajlı teklif ve cazip ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.  


Mini Kredi Kampanyası: 

MINI CooperCountryman ALL4için 80.000 TL, 12 ay, %0 faiz oranlı kredi fırsatı sunulmaktadır. Yeni MINI Cabrio için 70.000 TL, 12 ay, %0 faiz oranlı kredi fırsatı sunulmaktadır. Tüm MINIClubman modelleri için 50.000 TL, 12 ay, %0 faiz oranlı kredi fırsatı sunulmaktadır. Takas Destek Kampanyası: Tüm MINI modellerinde, Haziran ayına özel anahtar teslimde 3.000 TL takas desteği sunulmaktadır.

Hiç yorum yok