Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Garentadan uzun dönemli araç kirala Anadolu Efes maçlarını tribünden izleyin

Garenta’nın uzun dönem araç kiralama markası GarentaPRO’dan aralık ayı sonuna kadar 36 aylık araç kiralayan Anadolu Efes Fan Club üyeleri, ...

Garenta’nın uzun dönem araç kiralama markası GarentaPRO’dan aralık ayı sonuna kadar 36 aylık araç kiralayan Anadolu Efes Fan Club üyeleri, sezon boyunca Anadolu Efes Spor Kulübü’nün maçlarını tribünlerden seyretme şansını yakalayacak. 

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren yeni nesil araç kiralama markası Garenta, sporseverlerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. 

Garenta’nın uzun dönem araç kiralama markası GarentaPRO’dan 36 aylık araç kiralama sözleşmesine imza atan basketbol severler, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün maçlarını, televizyon ekranı yerine, tribünden seyrederek maç heyecanını yerinde yaşayacaklar. 


Anadolu Efes Fan Club üyelerinin katılım sağlayacağı bu özel kampanya sadece Nissan Juke 1.6 117 HP Skypack CVT ve Mercedes C 200 D AMG araçları için geçerli. 

2018-2019 sezonunu kapsayan bu özel kampanyanın detaylarını öğrenmek için www.garentapro.com.tr internet sitesine girmek yeterli.

Hiç yorum yok