Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Audi A6 Sedan

Tamamen yenilenen sekizinci nesil Yeni Audi A6, tüm motor seçeneklerinde sunulan hibrit teknolojisi, sürüş güvenliğini daha da artıran 39 a...

Tamamen yenilenen sekizinci nesil Yeni Audi A6, tüm motor seçeneklerinde sunulan hibrit teknolojisi, sürüş güvenliğini daha da artıran 39 adet asistan sistemleri, sezgisel kullanım özellikli bilgi ve eğlence sistemleri ve dinamik tüm tekerden yönlendirme sistemi ile otomobilde business class konforunu güncelledi. 

Yeni Audi A6, bu yılın ikinci yarısından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak. Audi, Yeni A6 ile başarılı sedan modelinin sekizinci neslinde, segmentine sayısız yenilik getiriyor. 

Dijitalleşme, rahatlık ve sportiflik yönünden, incelikle tasarlanan Audi A6, lüks sınıf otomobiller arasında çok yönlü bir yetenek. Tümüyle dijital ve dokunmatik MMI sistemi, araçiçibilgi ve eğlencesistemleri için kolay bi rkullanım sunuyor. 
Sistematik olarak dijitalleştirilen iç mekan, segmentinde çığır açacak nitelikte. Süspansiyon, pürüzsüz bir sürüşün konfor ve dengesini, sportif bir karakter ile bir araya getiriyor. Tüm motor seçeneklerinde rahatlık ve verimliliği gözeten yarı hibrit sistem yer alıyor. 

Audi’nin dokunmatik Multi MedyaArayüzü (MMI) sisteminin yeni Audi A6’da yeralan versiyonu, akıllı telefona benzer ekranı ve işletim sistemiyle sezgisel kullanım imkanı sunuyor. 

Önceki modelde bulunan birçok düğme ve kontrolün yerini iki geniş ekran aldı. A6 bu güncelleme sayesinde uçtan uca dijitalleşmeyi “business class” ile tanıştırıyor. 

MMI sistemi, sesli kumanda sayesinde kendisine yöneltilen soru ve komutları araç içi bilgisayarda kayıtlı verileri kullanarak ya da MMI navigasyon plus desteğiyle, buluttan edindiği bilgiler sayesinde işliyor. MMI navigasyon plus ayrıcanavigasyon sistemine çok sayıda yeni özellik getiriyor. 

Bunlar arasında yer alan otomatik öğrenme fonksiyonu, kullanılan yolları öğrenerek sürücüye aramalarda akıllı tavsiyeler sunuyor. HERE tarafından işletilen sunucularla sağlanan güzergah tavsiyelerinde, tüm bölgenin trafik durumu göz önünde bulunduruluyor. 

 Sürücü destek sistemleri ile daha fazla güvenlik ve konfor Yeni A6, 39’a kadar çıkan sürücü destek sistemiyle premium sınıfta yeni standartlar yaratıyor. Süspansiyona getirilen yenilikçi çözümler sayesinde yeni Audi A6, önceki versiyonuna kıyasla daha sportif. 

Standart özellik olarak gelen ilerici direksiyonun halihazırda otomobile kattığı sportiflik, direksiyon açısı arttıkça daha da belirgin hale gelirken, yeni süspansiyon konsepti otomobilin zemine verdiği tepkileri incelikle yansıtıyor. 

Şehir içinde yüksek manevra kabiliyeti sunan yeni Audi A6, kırsal yollarda çevik, otobanda ise dengeli ve konforlu bir otomobil. Bu üst düzey çeviklik ve manevra kabiliyetinde, opsiyonel olarak sunulan dinamik tüm tekerlerden yönlendirme sistemi büyük rol oynuyor. 

Bu sistem sayesinde, neredeyse beş metre uzunluğundaki sedanla manevra yapmak da oldukça kolay bir hale geliyor. Yüksek hızda ise tekerlekler aynı yönde dönerek, düz yolda veya şerit değiştirirken daha dengeli bir sürüş sağlıyor. 

Dolayısıyla A6, sürücüye yüksek hızlarda istikrarlı bir sürüşten ötesini sunuyor. Direksiyon hareketlerinin özellikle arka koltuklarda daha hafif hissedilmesini sağlayan sistem, bu sayede yolcu konforunu da iyileştiriyor. Yeni Audi A6,ilk etapta 3.0 TDI motor seçeneği ile pazara sunulacak. 

Konfor ve verimliliği artırmak adına tüm motorlarında yarı hibrit sisteminin kullanıldığı otomobil, 286 HP güç üretiyor. Yeni Audi A6’nın 3.0 TDI motorlu versiyonundasekizileritiptronicşanzımanve quattrodörttekerlektençekişsistemistandartolarak bulunuyor.

Hiç yorum yok