Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Shell Mobiliz ile bir ilke daha imza attı

Türkiye’yi ilk “Taşıt Tanıma Sistemi” ile tanıştırma unvanına sahip Shell ile araç takipte Türkiye teknoloji lideri Mobiliz, bir ilke imza ...

Türkiye’yi ilk “Taşıt Tanıma Sistemi” ile tanıştırma unvanına sahip Shell ile araç takipte Türkiye teknoloji lideri Mobiliz, bir ilke imza atarak güçlerini birleştirdi. 

Shell ve Mobiliz arasında gerçekleşen iş birliği ile, Shell Filo Çözümleri içerisinde yer alan Shell FiloPlatform’u kullanan farklı ölçeklerdeki şirketler, Mobiliz tarafından geliştirilmiş ileri düzeyde araç takip özelliklerinden yararlanırken, filo giderlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlıyor. 

Anlaşma kapsamında, akaryakıt ve araç takip sektöründe ilk kez bu kapsamda ikili bir ortaklık oluştu. Shell, Mobiliz’in araç takip teknolojisinden yararlanırken; Mobiliz, Shell’in tek acentası olarak, Shell Filo Çözümleri’ni kendi müşterilerine sunabilecek. 


Günümüzde şirketlerin giderek artan mobil operasyonları, sahadaki araçların verimli yönetimini ve akaryakıt harcamalarının sistematik bir şekilde izlenmesini zorunlu kılıyor. 

Shell ve Mobiliz arasında gerçekleşen iş birliği kapsamında, Shell FiloPlatform’u kullanan şirketlere araç sayısından bağımsız olarak önemli avantajlar sunuluyor. 

Bu iş birliği, özellikle araç sayısı sınırlı KOBİ’ler için çok büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor. Shell ve Mobiliz arasında imzalanan anlaşma ile Mobiliz, Shell’in tek acentası oldu. 

Bu iş birliği sayesinde, Türkiye’de ilk kez, her ölçekteki şirket, araç sayısına bağlı olmadan avantajlı koşullardan yararlanabilecek. 

Shell FiloPlatform ve Mobiliz müşterileri bir yandan kendi ihtiyaçlarına ve operasyonlarına yönelik, Shell’in uçtan uca filo yönetimi sağlayan çözümlerinden yararlanırken bir yandan da Mobiliz’in en son teknoloji araç takip sistemine çok özel koşullarda sahip oluyor.

Yeni sistem sayesinde, Shell FiloPlatform’u kullanan şirketlere, tüm gelişmiş araç takip fonksiyonlarıyla beraber, araçların yakıt tüketimine yönelik yeni raporlar ve özel ekranlar da sunuluyor. 

Anlaşma kapsamında Shell FiloPlatform’un ölçeğine bakılmaksızın KOBİ’lerden büyük ölçekli şirketlere kadar tüm müşterilerine sunduğu entegre çözümler, Mobiliz’in son teknoloji ile geliştirilen araç takip sistemi ile birleşiyor. 

Shell, FiloPlatform ile, yollardaki 550.000 araca fayda sağlayacak Shell, Türkiye’de alanında ilk ve lider olan Shell Filo Çözümleri ile her geçen gün daha da büyüyen, yenilenerek gelişen hizmetleri ve avantajları ile şirketlere değer katan “İş Ortağı” olmaya devam ediyor. 

Hali hazırda Türkiye’nin dört bir yanındaki yaklaşık 35.000 firma, 550.000’i aşkın araç, Shell’in geniş hizmet ağı sayesinde tüm Türkiye’ye yayılmış 1000’e yakın istasyonunda sunulan bu hizmetten yararlanıyor. Shell Filo Çözümleri içerisinde yer alan FiloPlatform üzerinden, etkin ve pratik filo yönetimi olanağına kavuşuyor.  

Mobiliz Hakkında 
Araç takip sektöründe 25 yılın üzerinde deneyime sahip uzman bir ekip tarafından kurulan Mobiliz, kaydettiği hızlı büyüme, hayata geçirdiği teknolojik ilkler, yurt içi ve yurt dışında imza attığı önemli projeler ile takip sistemi sektörünün öncülerindendir. 

15.000’in üzerinde firmada 350.000’in üzerinde araçta sistemleri kullanılan Mobiliz, ileri teknolojisi ile müşterilerinin saha operasyonlarını verimli, güvenli ve çevre dostu bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmakta, ürünleri ile bireylerden kurumlara, her sektörden ve her ölçekten müşterisine ürün ve çözüm sunmaktadır. 

Bir araçtan binlerce araca uzanan müşteri portföyünde güvenilir ve yalın hizmeti, müşterisinin ihtiyaçlarına önem veren hızlı ve yenilikçi hizmet anlayışı ile takip sektörünün uzmanı Mobiliz, hayatın pek çok alanında fayda yaratmaktadır.

Hiç yorum yok