Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yenilenen Citroën C4 Cactus ikinci ceyrekte satışta

Citroën C4 Cactus, yenilenen tasarımı ve konfor anlamında çığır açacak  Yeni Progressive Hydraulic Cushions™ süspansiyon sistemiyle...

Citroën C4 Cactus, yenilenen tasarımı ve konfor anlamında çığır açacak 

Yeni Progressive Hydraulic Cushions™ süspansiyon sistemiyle 2018’in ikinci çeyreğinden itibaren yollara çıkıyor. 

Citroën’in yeni kompakt hatchback otomobili C4 Cactus, 31 farklı gövde kombinasyonu, 5 farklı iç mekân teması, yeni multimedya özellikleri, geliştirilmiş güvenlik donanımları ile birlikte, benzinli ve dizel motorlarında yer alan EAT6 tam otomatik şanzıman opsiyonuyla öne çıkıyor.  


Citroën, marka DNA’sında yer alan “otomobil konforunu geliştirme felsefesi” doğrultusuda yenilik arayışlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geliştirilen Yeni Progressive Hydraulic Cushions™ süspansiyon sistemi olağanüstü bir konfor sağlıyor. 

Citroën’in çığır açan ekstra darbe sönümleme özelliğine sahip Yeni Progressive Hydraulic Cushions™ süspansiyon sistemi klasik süspansiyon sistemlerinden, iki yönden (birisi geri tepme diğeri de sıkıştırma için) destek sağlayan iki hidrolik baskı yatağı ilave edilmesiyle farklılaşıyor. 

 Progressive Hydraulic Cushions™ süspansiyon sisteminin yanı sıra kullanılan Advanced Comfort® Koltukları sayesinde C4 Cactus, markanın ruhunu birebir yansıtan, eşsiz bir sürüş konforu sağlıyor.

Hiç yorum yok